frenquit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Jedi olmaması tercihim, daha çok melee du$unsem de craft olmayan her$eyi kabul ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 illa narutis mı olcak ben de eclipse var infinity var satıyorum jtl li içinde everquest 2 de var...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Benim sorunum biraz karma$ik, arkada$im naritusta oynuyor uzun zamandir, ben de beraber oynamak istiyorum onunla, eğer hiç çare bulamazsak ikimiz de eclipse'e geçeriz heralde, çünkü herkes orda satıyor, ama $imdilik bulmaya cali$acam satan biri var mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tamam eclipse düşünürsen gel benden al tkm force sensitive var jtlsi flm fiyatım da çok uygun ztn topicim var :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar