moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Elimde tonlarca ÖSS test sorusu var. çalışan ve lazım olan varsa vereyim... Alıp da kenara koyacaklara vermem yalnız :D netekim zamanında günde 1000 soru çözen adamdık bea ! :D fakat şimdiki benim gibi her dersten 3 kişiden fotokopi alıp hiçbirine çalışmayacaksanız, maymun iştahlılık yapacaksanız vermiim. En azından hatırası kalsın.... EEE... var mı isteyen???[signature][hline]Morotetori Kaitennage
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İstanbul'daysan alırım :) Pis çözerim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 19 Şubat 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
555 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 üstüne çözülmüş mü?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 biraz bilgi wersene sayısal mı sözel mi hangi ders nerden çekilmiş fln ona göre konuşsak daha doğru olur bence millet hiç bakmadan atlamş ben çözerm diye simdiden :)
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 genelde sayısal... üstlerine çok pis çözülmüş ne yazıkki. ama iyi antrenman olur... üstüne çözümler genelde doğru (çok süperim :p), o yüzden alıştırma - örnek niyetine kullanılabilir niyetli olanlar özelden mesaj atsın. (hakkında yazı yazdığım konuya reply olunca beni uyaran bir sistem var mı paticikte? takip etmeyi unutuyorum bazen :D) istanbuldayım[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Öne çıkan mesajlar