Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TeknolojiTelevizyonuna CIKTIM.(resimli)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tebrk moruk yanlıs goz altların bıras sısmıs gıbım heyejandan aksam uyumadınmı yoksa heyejanı yatıstırmak ıcın bıseler mı yaptın??:P[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Mesaj tarihi:
said:
HaDeSs, 20 Şubat 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
tebrk moruk yanlıs goz altların bıras sısmıs gıbım heyejandan aksam uyumadınmı yoksa heyejanı yatıstırmak ıcın bıseler mı yaptın??:P

valla uykusuzluktan olabilir.. gec yatıp cok erken kalktım..
Mesaj tarihi:
beni de çaarıcaklar yakında ama ben teknoloji kanalında fln değil de show tv de cinayet haberi olarak çıkacam, özenti gençliğe dur derkene bi kaç kaza çıkabilir[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 20 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
O artık halka malolmuş birisi :)

ehue :) Evet tebrikler :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

[Bu mesaj obacan tarafından 20 Şubat 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
morbid hakkında 3 resimde karakter tahlili.

ilk resimde morbid arkadaşımız i sol tarafında bulunan erkek sunucuya bakıyor. heycandan mıdır bilinmez suratında değişik/üzgün bir ifade.

daha sonra sitesinin bulunduğu resimde sağ alttaki ufak bölümde mutluluk gafiften başlıyor gibi. bir bakıyoruz sitede hatun resimleri.

ve son resim. morbid bu sefer sağında oturan bayan spikerle muhabbet halinde. o da ne! morbidin ağzı kulaklarında. :)

yorum sizin :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker
--
Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.!
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 20 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
internet desen neyse
vizyon desen neyse
hatta banane bundan diyip garbage desen neyse

Kişisel ne alaka?

biraz düşünerek cevabı kendn bulabilirdin kişinin kendisini ilgilendiren bir topik burada konu ne kanal ne site burada konu morbid. laf etmek icin ediyorsan bir kez daha düşünmelisin.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...