lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Merhaba arkadaslar ben web sitem uzerinden bir php dosyasinin baska bir bilgisayara text file yazmasini istiyorum. Hefed makinada IIS uzenden bir ftp server actim sorunsuz calisiyor. Ama bunu php den $filename = "ftp://user:[email protected]/dosya.txt"; $fd = fopen ($filename, "a+"); fwrite ($fd,"text"); seklinde yaptigim zaman Warning: fopen(ftp://[email protected]/dosya.txt): failed to open stream: FTP does not support simultaneous read/write connections. in..... diye hata veriyor. FTP server desteklemiyor diyor bu sorunu nasil halledebilirim ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hmm bir yöntem vardı dosyayı 2 ftp sitesi arasında transfer ettiriyodun. bazı ftp clientlar yapıyor , dosya senin bilgisayarına uğramadan direkt karşıki bilgisayara geçiyordu. bunun php ile yaptırmak için bişiler olması lazım. ama ne bilmiyorum :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 HAyir senin soledigin benim aradigim cevap degil, ama yinede saol.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zaten dikkat edersen yapmak istediğinin çözümü olduğunu iddia etmedim. "böyle bir teknik var, eğer isteğin buysa kolayca halledebilirsin" dedim sade. her neyse.. www.php.net ten php reference a bakmış olsaydın; 1.Ftp fonksiyonları 2. ftp_fget konularını rahatlıkla görebilirdin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 19 Şubat 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Türkçe kaynak için belgeler.org un php dökümanını okuyabilirsin[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aradıgın cevabın ne oldugunu biliyomusun? ilginç :) rahanın dedigi yontem ile yapılır. ftp file trasfer protocoldur. bir dosyayı alır degistirir ve tekrar yerine koyarsın.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben bunu manuel oalrak yapmicam, sitemdeki php dosyasinin yapmasini istiyorum. Ben bunun icin gerekli olan php kodunu istiyorum.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bilen yokmu ya ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 rahan yazmıs iste, ordan baksana?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar