Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP - FTP uzerinden fopen()

lordgnr

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar ben web sitem uzerinden bir php dosyasinin baska bir bilgisayara text file yazmasini istiyorum. Hefed makinada IIS uzenden bir ftp server actim sorunsuz calisiyor. Ama bunu php den

$filename = "ftp://user:[email protected]/dosya.txt";
$fd = fopen ($filename, "a+");
fwrite ($fd,"text");

seklinde yaptigim zaman

Warning: fopen(ftp://[email protected]/dosya.txt): failed to open stream: FTP does not support simultaneous read/write connections. in.....

diye hata veriyor. FTP server desteklemiyor diyor bu sorunu nasil halledebilirim ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bir yöntem vardı dosyayı 2 ftp sitesi arasında transfer ettiriyodun. bazı ftp clientlar yapıyor , dosya senin bilgisayarına uğramadan direkt karşıki bilgisayara geçiyordu. bunun php ile yaptırmak için bişiler olması lazım. ama ne bilmiyorum :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

zaten dikkat edersen yapmak istediğinin çözümü olduğunu iddia etmedim. "böyle bir teknik var, eğer isteğin buysa kolayca halledebilirsin" dedim sade.

her neyse.. www.php.net ten php reference a bakmış olsaydın;

1.Ftp fonksiyonları
2. ftp_fget

konularını rahatlıkla görebilirdin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 19 Şubat 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aradıgın cevabın ne oldugunu biliyomusun? ilginç :)
rahanın dedigi yontem ile yapılır. ftp file trasfer protocoldur. bir dosyayı alır degistirir ve tekrar yerine koyarsın.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...