MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Şimdi bir site yapıyoruz. Burada bir sürü flash movie olacak zamanla. Fakat bu flashların çalınıp başka bir sitede gösterilmesini nasıl engelleriz ?[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 newgrounds gibi yapabilirsin ama o da bi yere kadar korur. genel olarak yapamazsın yani. her flasın başında köşesine sitenizin amblemini koyabilirsin.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Newgrounds nasıl yapmış? Birde logo koyucazda, adam çaldıktan sonra, onun getireceği hitleri çaldıktan sonra pek bir anlamı yok.[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 amblem koy bence de hem hit alsa nolcak en azından senin yaptığın belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 filmi aç linkine tıklayınca filmin boyutuna uygun bi pencere de açıyo eğer o linki getrightle download eder içeriklerini de indirmek istiyorum dersen bissürü şey çıkıyo. ama internet explorerde bu tam yeni pencere açıldıktan sonra ctrl + alt a basılı tutarak getright *.swf yi indirmek istiyomusunuz diye sorana kadar bekleyerek hallediliyo. bunun dışında flash download plug-in varmış ucanadam bahsediyodu bana ama baya zaman oldu. yani elbet bir şekilde download ederler. ama fla dosyasını koymadığın sürece editleyemezler[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: placebo, 20 Şubat 2005 03:26 tarihinde demiş ki: amblem koy bence de hem hit alsa nolcak en azından senin yaptığın belli olur Önemli olan kimin yaptığı değil.. Biz sonuçta onu hit getirsin diye yapıyoruz. Amaç bu olunca kimin yaptığı pek önemli olmuyor. Her yerde logo olsa ne olur insanlar başka siteden izleyebildikten sonra.. Ayrıca alomatik, firefox'da newgrounds'da sayfayı açıyorum, sağ tuş ile source'una bakıyorum. Orada swf uzantısı kabak gibi ortada. Orada bir önlem koymamışlar..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bir ara sayfanın source'ini göstermeyen bir teknik vardı, öyle olabilir.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 javascriptten bahsediyorsun sen işte tıklayınca acılamaz falan gibisinden bir aleter veriyor fakat onlar bos siteyi indirdiginde her turlu kodu gorebiliyorsun...[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Yok yok öyle değil, açılıyor sağ tıklayınca ama sourcesi boş.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sayfanin ba$ka sayfadan include edilmesini engellemek icin $HTTP_REFERER kullan. flash in icinede action script ile benzer bi olay koyabilirsiniz sanirim fakat action script bilmem. kisaca $oyle yaparsiniz mantik olarak; flash animasyonu sahneyi baslatmadan once bulundugu path i kontrol eder. ona gorede calisir ya da calismaz. siteden indirince calismayan bir kac movie gordum zamaninda. diger turlu sayfaya gomdugunuz icin her sekilde indirilebilir flashlar. onu engelleyemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ya bizde onu düşündük. Ama kod şeklinde, bir kodu kontrol edecek. Eğer kod uyuyorsa çalışacak.. Ama hex mex ile halledebilirler mi diye düşünüyorum..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hiç sanmam yapabileceklerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar