Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash Movie'ler-Oyunlar


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

filmi aç linkine tıklayınca filmin boyutuna uygun bi pencere de açıyo eğer o linki getrightle download eder içeriklerini de indirmek istiyorum dersen bissürü şey çıkıyo. ama internet explorerde bu tam yeni pencere açıldıktan sonra ctrl + alt a basılı tutarak getright *.swf yi indirmek istiyomusunuz diye sorana kadar bekleyerek hallediliyo. bunun dışında flash download plug-in varmış ucanadam bahsediyodu bana ama baya zaman oldu. yani elbet bir şekilde download ederler. ama fla dosyasını koymadığın sürece editleyemezler[signature][hline]Alomatik_2k
Üye - ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
placebo, 20 Şubat 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
amblem koy bence de hem hit alsa nolcak en azından senin yaptığın belli olur

Önemli olan kimin yaptığı değil.. Biz sonuçta onu hit getirsin diye yapıyoruz. Amaç bu olunca kimin yaptığı pek önemli olmuyor. Her yerde logo olsa ne olur insanlar başka siteden izleyebildikten sonra..

Ayrıca alomatik, firefox'da newgrounds'da sayfayı açıyorum, sağ tuş ile source'una bakıyorum. Orada swf uzantısı kabak gibi ortada. Orada bir önlem koymamışlar..[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sayfanin ba$ka sayfadan include edilmesini engellemek icin $HTTP_REFERER kullan.

flash in icinede action script ile benzer bi olay koyabilirsiniz sanirim fakat action script bilmem. kisaca $oyle yaparsiniz mantik olarak;

flash animasyonu sahneyi baslatmadan once bulundugu path i kontrol eder. ona gorede calisir ya da calismaz.

siteden indirince calismayan bir kac movie gordum zamaninda. diger turlu sayfaya gomdugunuz icin her sekilde indirilebilir flashlar. onu engelleyemezsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...