Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Videolar

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Evet Abi İç Karartıcı Şeyler atmayın Adamı İzledim Kırılan Kemikleri Yüsündne Konuşamıyor Bile,Ölmüşmü Yani bununla İlgili Bİr Haber varmı[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EXAA, 20 Şubat 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
Evet Abi İç Karartıcı Şeyler atmayın Adamı İzledim Kırılan Kemikleri Yüsündne Konuşamıyor Bile,Ölmüşmü Yani bununla İlgili Bİr Haber varmı

Okumadan Mesaj Atmak Bu olsa Gerek

said:
HymnOfChuck, 20 Şubat 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
Adam orda ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım ben :=/

said:
RedallHoor, 20 Şubat 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
Paraşütçü harbiden çok kötü yaa adam orda ölmüş bu olay sonrasında ki haberin aslında zaten atlarken yanında kimse yokmuş üst taraftada kimse yokmuş tek başınaymış anlıyacağınız .... ORda help diye bağırcak ama bağıramıyor çok kötü yaa...
[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
supersonicmemed, 20 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
o tommy gun mıdır nedir

Gatling?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkadaş bi link vermişti bu haberle ilgili yabancı bir sitede vardı ama link i tam olarak bilmiyorum (unuttum)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EXAA, 20 Şubat 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
Eray ben onalrı okudum güselim basında bununla ilgili bir haber varmı dedim. BUNALR GAZETE,DERGİ,HABER BÜLTENİ

Peki...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...