Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Abi şu videoda bir apache görsek güzel olurdu :) Adamlar apache yerine bir tane minigun bağlanmış maverick(tam modelini unuttum)koymuşlar pilotta psikopat gibi etrafa saydırıyor ama güzel çok güzel.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bende de çok güzel videolar varda izin yok atamıyoz buraya :p[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Ferrero, 20 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki: bende de çok güzel videolar varda izin yok atamıyoz buraya :p at sen at özelden :P[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Evet Abi İç Karartıcı Şeyler atmayın Adamı İzledim Kırılan Kemikleri Yüsündne Konuşamıyor Bile,Ölmüşmü Yani bununla İlgili Bİr Haber varmı[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: EXAA, 20 Şubat 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Evet Abi İç Karartıcı Şeyler atmayın Adamı İzledim Kırılan Kemikleri Yüsündne Konuşamıyor Bile,Ölmüşmü Yani bununla İlgili Bİr Haber varmı Okumadan Mesaj Atmak Bu olsa Gerek said: HymnOfChuck, 20 Şubat 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Adam orda ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım ben :=/ said: RedallHoor, 20 Şubat 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Paraşütçü harbiden çok kötü yaa adam orda ölmüş bu olay sonrasında ki haberin aslında zaten atlarken yanında kimse yokmuş üst taraftada kimse yokmuş tek başınaymış anlıyacağınız .... ORda help diye bağırcak ama bağıramıyor çok kötü yaa... [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: supersonicmemed, 20 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki: o tommy gun mıdır nedir Gatling?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Eray ben onalrı okudum güselim basında bununla ilgili bir haber varmı dedim. BUNALR GAZETE,DERGİ,HABER BÜLTENİ[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bi arkadaş bi link vermişti bu haberle ilgili yabancı bir sitede vardı ama link i tam olarak bilmiyorum (unuttum)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: EXAA, 20 Şubat 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Eray ben onalrı okudum güselim basında bununla ilgili bir haber varmı dedim. BUNALR GAZETE,DERGİ,HABER BÜLTENİ Peki...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Abi içim bu tuhaf oldu o parşütçü nedir öyle ya acıdım adama.Harbiden öldümü o ya.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: RedallHoor, 20 Şubat 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Yokmu daha istiyen :) Var mı böyle tatbikat ,askeri araç gereç,silah,bomda,tüfek,tank,top,uçak...[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar