Bert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Zenedan server ında Türk horde guildi varmı? varsa lütfen bana pm atın
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lvl ın yuksek değilse burning legion a geç bence hordish manner var orda[signature][hline]Shaem The Ambusher if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down!
theCio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hordishmanner'da ınternational guild tabii türk sayısı fazla ama ingilizce şart...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lol bert seni tanırım iyi adamsın burning legiona gelmeni tavsiye ederim oyundaki adım Dolis msj atman yeter[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner
Bert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yaw lvl 10 orc yaptım şimdi baştan kasamam
Bert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Buarada sizin server a giriyim dedim 200 kişi sırada var 25 dk bekleme süresi gösterdi :) Siz oyun mu oynuyosunuz bankada emekli kuyruğundamı bekliyonuz ne bu ya :) zuahahha size iyi oyunlar ben küçük tatlı server ımda takılıyım :)
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lvl 10 pek fazla sayılmaz ama sen bilirsin...[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 pazara özel o olay, ben iki küsür gündür oynuyorum, hiç bu günkü gibi yapmadı.hatta bugün akşama kadar bile hiç sıra beklemeden girdim oyuna...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli
Öne çıkan mesajlar