Bert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Zenedan server ında Türk horde guildi varmı? varsa lütfen bana pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lvl ın yuksek değilse burning legion a geç bence hordish manner var orda[signature][hline]Shaem The Ambusher if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hordishmanner'da ınternational guild tabii türk sayısı fazla ama ingilizce şart...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lol bert seni tanırım iyi adamsın burning legiona gelmeni tavsiye ederim oyundaki adım Dolis msj atman yeter[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yaw lvl 10 orc yaptım şimdi baştan kasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Buarada sizin server a giriyim dedim 200 kişi sırada var 25 dk bekleme süresi gösterdi :) Siz oyun mu oynuyosunuz bankada emekli kuyruğundamı bekliyonuz ne bu ya :) zuahahha size iyi oyunlar ben küçük tatlı server ımda takılıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lvl 10 pek fazla sayılmaz ama sen bilirsin...[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 pazara özel o olay, ben iki küsür gündür oynuyorum, hiç bu günkü gibi yapmadı.hatta bugün akşama kadar bile hiç sıra beklemeden girdim oyuna...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar