Creel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 herkes birbirinden tembel galba :P bi bg yazicaniz :) atlı üstü yav ne var bunda dm : karektleri yapin gelin hikayeyi yapiim oyuncular: hikayeyi yap biz karekterleri yapariz :) bi yerlerde bi kopukluk mu var :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben yazdım hikayesini karakterimin karakterim 5 yıldır hazır oynamayı bekleyen biri buraya da topic açar detaylı analtırım bi ara hatta herkes yapmıyor ama benim kadar gaz yok herkesde :P Napo, Arcane, lütfen karakterinizi küçük bir derecede yatarın nasıl dünyaya gelmiş ne yaar nerde yaşar nasıl geçinir nedir diye de başlayalım[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam o zaman cuma akşamı buluşalım bir ısınma oyunu cevirelim. En azından bir "günümüz" olur elimizde her hafta o gün bilinci oluşur. Ya kopukluk var tabii ama bunun nedeni uluslararası ilişkilerde okuyan bora : ) demagoji yapıyor.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben gimli, gölge ve arcane e ulaşabilirim diüer arkadaşları tanımıyorum çünjkü siz ulaşın :) nerde oynıcaz kadıköy de yeri sööleyebilirmisiniz[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 büyük ihitmal kadıköy de hatta %100 hafif bir oyun olacagından limanda oynayabiliriz bir levent eksik kaldı ona da bora sen haber ver herkes gerçek oyunda karakteri ne olacaksa ona göre düşünsün ben hızlı kurgulu birşeyler ayarlıyorum * bu arada soran arkadaslara katılmak için ne yazık ki yerimiz kalmadı zorlamayalım gruptan ayrılmalar olursa ulaşırım ben size.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben fakülteden 16:00 da çıkıyormuşum engeç 1 saat içersinde kadıköyde olurum bugün senaryo hazırlayayyım bari.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben akşam 7 de kadıköydeyim daha önce gelemem malunm çalışıyorum :)[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam tamam zaten önce bir yemek yenir/küfürleşilir : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Karakter hazır Efeciğim demagoji yaptığımız kadar karakter yapmayı da biliyoruz çok şükür:) Ben sana bu gece yollarım karakteri ya da yarın konuşuruz. Levent'in gelip gelmeyeceği henüz belli değil ama.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 belli levent gay olmak istiyor : ) yolla [email protected] "GÜNAHI UNUTMAYIN !" volfi sende ![signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gunahim nefes almak :P[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yolladım Efe karakteri, bakarsın bir ara.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 napoleon özel mesajdan ulaşıp dını ve cebini vetrirsen seni de arıcam bugün buluşalım[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hoca telefon diye bişiy icat etmişler di mi ben bugün gelemem wow release ile çakışıyor :)[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 release den bugün nasibimi alamadım gibi gözüküyor birşey yapılacaksa dediğim gibi cepten arayınız %90 ınızda var numaram mesaj atmayın duymuyorum çünkü, o kadar zorluosa kontör almak, veririm parasını eheh yeter ki arayın[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arcane her zaman oynarsın wow hebele hübele akşam 1900 da kadıköyde buluşacagız ben napo levent gim arcane volfi i bizzat uyarıcağım.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bugün gelmeyenler oyunda hiç olmasınlar valla tanışma faslı falan olucak karakterlerin bi wow başına da satıyosanız zaten daha sorna da rahatlıkla satarsınız[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Saat 19.00'da, Kadıköy Yeşil'de buluşuyoruz gençler.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yeşildeyim yeşilde olun. : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Magic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yeşil kadar taş düşsün başına senin, emi ? =D
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Liman Kahvesi'nde FRP oynayınca sonuç böyle oluyor, değil mi sayın DM? Dragonlance değil Efe's Lance oynadık bariz bir şekilde.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Berk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kimankahvesinde FRP oynamak cidden yaratıcı olmuş, otik in baharatlı patateslerini oturtursunuz bir tek =) liman kahvesi ehe, süper ya
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sorma Berk, ben Magic'in FRP zarlarını düşürdüm, bulamadık bazılarını o loş ışıklar altında :)[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Volfied, 10 Şubat 2005 11:16 tarihinde demiş ki: başta dandik bi senaryoyla başlayalım ilkinde hikaye olmasın direk grand işi yapmayalım bi karakterler birbirlerine alışsınlar herkesing ruptaki yeri belli olsun said: Golge-i_Khan, 10 Şubat 2005 12:06 tarihinde demiş ki: büyük ihitmal kadıköy de hatta %100 hafif bir oyun olacagından limanda oynayabiliriz said: Golge-i_Khan, 20 Ocak 2005 19:33 tarihinde demiş ki: ben muhtemelen dl diye başaltıp sonra büyücene bükeceğim setting'i biraz efe's lance oalcak. Bu aradakural neym yok xp de vermiyorum hani sonra şey olmasın : ). inşallah gelecek haftaya mekan yer problemlerini çözeceğim : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hadi bakalım bekliyoruz sevgili DM.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Öne çıkan mesajlar