Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DL oynamak istiyorum ben böhühü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet kısacası topiğin ana amacı başlıktaki gibidir

RP ağırlıklı olacak şekilde bir DL Campaign oynatmak/oynamak isteyen bi tayfa kursak, haftada bir buluşsak 5-6 saat oynasak falan diyorum

var mı oynamak isticek?[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
bıkmadınız mı?

edit://aslında o diil de bi ara bizim planescape partisini krynn'a sokup ekonominin canına okuyasım var... :D
*kaçar*

[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider

[Bu mesaj Grudge tarafından 17 Ocak 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
süper tam benlik
yemişim sistemi
ben karakterimi oynatmak istiyorum RP yapmak istiyorum

Volfied Ravenwhistler the Half-Gnome/Half-Kender inventor/Handler

sayfalarca dizaynım var :P[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
tamamdır bone hoşgelmişsen : ). ben muhtemelen dl diye başaltıp sonra büyücene bükeceğim setting'i biraz efe's lance oalcak. Bu aradakural neym yok xp de vermiyorum hani sonra şey olmasın : ).

Volfi
Napoleon
Gimli
Levent
Bone
+
ben kadro[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Mesaj tarihi:
Hiç oynamadim :( Ama dl hastasiyim ve oynamak istiyorum ama öss yüzünden pek vaktim yok... Bir acemiyi kabul edersiniz memnuniyetle gelirim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
aslında bende oynamak isterim ama oynamaktan daha çok izlemeyi tercih ederim bir oyuna da dılardan bakmak nasıl oluyomuş aşırı merak ediyorum da[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Hala yer varsa ben de oynayabilirim, hatta cok istiyen olursa bi sure oynatabilirim belki.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
güzeller bu kadar kafi : )

bayagı oynayası olan arkadaş varmış meğerkim. Bir grup daha çıkar, ama daha laırsak malumnuz oyun değil, "geyik" oluyor : ).
neysem
Efenim son kadro

Volfi
Napoleon
Gim
Levent
Bone
arcane (kendisi tarafımca torpillidir : P )
+
ben oyun yöneticisi[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
alo yönetime sesleniorum
bu olay da bi başka uygulamaya geçilmeyen plan olmasın

abi en son ne zaman oynadık ee 2 yıl oldu mu ?[signature][hline]kaçın! burizası var!
Mesaj tarihi:
günümüzde geçen DL?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Mesaj tarihi:
said:
Golge-i_Khan, 26 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
türkiyeden geçen ırak-iran-amerika kızışmasından etkilenmiş bir senaryo gibi.

ben de illuminati derken bu tarz bir oyundan bahsetmiştim.
Mesaj tarihi:
gölge
ben DL oynamak istiyorum dedim en başta
günümüzün politikasında eçen oyun istemiyorum açık açık dl istiyorum ona göre var mı oynatıcak dedim

afedersin ama başka dünyada bambaşka bi konseptte oyun hazırlıcaksan onun için topik aç orda adam topla buranın içine etme lütfen[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Mesaj tarihi:
lan 6 kişi olduk daha ne adamı
ejderha kesmeye gitmiyoz
MWeis ler bile 8 kişi oynamıyolar o oyunu[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
Any more.
Mesaj tarihi:
ya ben orada adam toplamaya çalışmadığımı ifade etmeye çalıştım da neyse.

Her oyun kurucusunun kendi kriterleri vardır/olmalıdır biri çıkar 15 kişiye oytacağım derse sen ona Mweisler şu bu o dememelisin. ne olsa bu matematik problemi değil değişkeni pek bir çok.

gerçi ben hata yapmışım çünkü benim hiç zaman damardan settingsel oyun oynatasım olmadı, doğam gereği : ). velhasıl ben yeni bir konu açarım oynatmadan önce, rahatsızlıklar için özürler.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
yani ben şimdi kenderimle uçuj k kaçık icatlar yaparken bi herif internet aracılığıyla füze yollicak falan diğer taraflara istemiyom ööle bişi anlatabildim?[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
Any more.
  • Yeni Oluştur...