Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 evet kısacası topiğin ana amacı başlıktaki gibidir RP ağırlıklı olacak şekilde bir DL Campaign oynatmak/oynamak isteyen bi tayfa kursak, haftada bir buluşsak 5-6 saat oynasak falan diyorum var mı oynamak isticek?[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bıkmadınız mı? edit://aslında o diil de bi ara bizim planescape partisini krynn'a sokup ekonominin canına okuyasım var... :D *kaçar* [signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 17 Ocak 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben oynatacagim volfi 25 inden sorna yapariz[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. golge-i-khan.deviantart.com
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Evet Volfi, Gimli falan da var grup hazır hemen hemen. Golge'nin projesini teslimini bekliyoruz.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yalnız volfi ben sistemsiz oynatırım ona göre : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 süper tam benlik yemişim sistemi ben karakterimi oynatmak istiyorum RP yapmak istiyorum Volfied Ravenwhistler the Half-Gnome/Half-Kender inventor/Handler sayfalarca dizaynım var :P[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tamamdır bone hoşgelmişsen : ). ben muhtemelen dl diye başaltıp sonra büyücene bükeceğim setting'i biraz efe's lance oalcak. Bu aradakural neym yok xp de vermiyorum hani sonra şey olmasın : ). Volfi Napoleon Gimli Levent Bone + ben kadro[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hiç oynamadim :( Ama dl hastasiyim ve oynamak istiyorum ama öss yüzünden pek vaktim yok... Bir acemiyi kabul edersiniz memnuniyetle gelirim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aslında bende oynamak isterim ama oynamaktan daha çok izlemeyi tercih ederim bir oyuna da dılardan bakmak nasıl oluyomuş aşırı merak ediyorum da[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 beni de yaz gölge, bu konuyu bana göstermemiş olmanı kınıyorum ayrıca.ayıp :D[signature][hline]FF
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Harbi yahu Arcane'i unutuyorduk az daha, buyur abi yerin ve cüppen hazır.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Oyuncu almayı düşünüyor musunuz halen? Eğer alacaksanız sizlerle oynamaktan zevk duyarım.
Venator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hala yer varsa ben de oynayabilirim, hatta cok istiyen olursa bi sure oynatabilirim belki.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 güzeller bu kadar kafi : ) bayagı oynayası olan arkadaş varmış meğerkim. Bir grup daha çıkar, ama daha laırsak malumnuz oyun değil, "geyik" oluyor : ). neysem Efenim son kadro Volfi Napoleon Gim Levent Bone arcane (kendisi tarafımca torpillidir : P ) + ben oyun yöneticisi[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 alo yönetime sesleniorum bu olay da bi başka uygulamaya geçilmeyen plan olmasın abi en son ne zaman oynadık ee 2 yıl oldu mu ?[signature][hline]kaçın! burizası var!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahah acaba günümüzde m oynatsam diye düşünüyordum : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 günümüzde geçen DL?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yok ... dl si kalkacak tabii : ). nabız yokluyorum türkiyeden geçen ırak-iran-amerika kızışmasından etkilenmiş bir senaryo gibi.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Androner Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Golge-i_Khan, 26 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: türkiyeden geçen ırak-iran-amerika kızışmasından etkilenmiş bir senaryo gibi. ben de illuminati derken bu tarz bir oyundan bahsetmiştim.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çok büyücü gördük çokca da şovalye. : ) bilmiyorum düşünmeme lazım.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gölge ben DL oynamak istiyorum dedim en başta günümüzün politikasında eçen oyun istemiyorum açık açık dl istiyorum ona göre var mı oynatıcak dedim afedersin ama başka dünyada bambaşka bi konseptte oyun hazırlıcaksan onun için topik aç orda adam topla buranın içine etme lütfen[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 adam cekme ? ah volfi ah.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lan 6 kişi olduk daha ne adamı ejderha kesmeye gitmiyoz MWeis ler bile 8 kişi oynamıyolar o oyunu[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya ben orada adam toplamaya çalışmadığımı ifade etmeye çalıştım da neyse. Her oyun kurucusunun kendi kriterleri vardır/olmalıdır biri çıkar 15 kişiye oytacağım derse sen ona Mweisler şu bu o dememelisin. ne olsa bu matematik problemi değil değişkeni pek bir çok. gerçi ben hata yapmışım çünkü benim hiç zaman damardan settingsel oyun oynatasım olmadı, doğam gereği : ). velhasıl ben yeni bir konu açarım oynatmadan önce, rahatsızlıklar için özürler.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yani ben şimdi kenderimle uçuj k kaçık icatlar yaparken bi herif internet aracılığıyla füze yollicak falan diğer taraflara istemiyom ööle bişi anlatabildim?[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Öne çıkan mesajlar