Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ehueh yaw bıktık artık bu roman incelemelerinden, elinde şöle roman incelemesi olan ya da roman incelemesi bulabileceğim bir site söyleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
riglous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sparknotes'tan oku ozetleri. turkce yaz. incelenmis olsun.[signature][hline]Tulahr
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yaf şöle türkçe olsa=/[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya ölüm kalım meselesi acil lazım ya fareler ve insanlar roman incelemesi imdat[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Multani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Komple oku gitsin... Cok süper bir Roman "Fareler ve Insanlar". Mutlaka oku...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya ben okudum zaten o problem değil de incelemesini yapamıyorum sorun o. dil özellikleri lazım bi yaf hepsini buldum ordan burdan, bi dil özellikleri kaldı[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ingilizce ozetler icin[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Öne çıkan mesajlar