theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya arklar.. ben oyunu oynarken genelde wowerror die bi pencere acılıo ve oyun kapanıyo.. niedir sizce? ctmod var ondan olabilirmi? nasıl duzeltirim?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bir cok nedeni olabilir. arama yparsan daha once acilmis epey konu var. bir de error numarasina dikkat et. onunla ilgili official tech support forumlarindaki konulari incele.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 error numarasını nerden oorencem[signature][hline]Jorin (Deathwing) Troll Hunter Raothi (Zenedar) Human Mage Weran (Burning Legion) Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 acilan pencerede yazar. en sik olanlar 131 ve 132. hatta sen 131 132 diye arat uzunca bir baslik cikacak onu bir oku.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya error 131 mis de simdi reinstall ettim oyunu patch download ettim falan install etmio. repair denedim, repair ederken sey dio. wow is too big falan filan dio en sonlarında naapcam. simdi tekrar reinstall deniom..[signature][hline]Jorin (Deathwing) Troll Hunter Raothi (Zenedar) Human Mage Weran (Burning Legion) Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 dün 2 defa bana da oldu bu error olayı wowerrorae.exe otomatik çalışıp oluşan hatayı blizzard a gönderiyorsun sanırım abuk subuk şeyler yapınca oluyor bu hatalar. mesela dün bana tam brillden orgrimmara zeplinle giderken zeplinin içinde duel teklif etti adamın teki oyun sapıttı bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerle_shannara Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkdaşlar bu gibi sorunların tek kaynağı RAM dir. eğer ram de en ufak bi hasar varsa(ki bu adresleme hataları oluyo genellikle) oyun yüklemez,yamayamaz çalışmaz hatta çalışsa da ortalarda yine hata vererek çıkar. Ben bunların hepsini denedim ordan biliyorum arkadaşlar. sorunun çözümü windiag programı.netten(microsoftun sitesinden)indiriyosunuz ve program diskete açılış dosyalarını atıyo.bilgisayarı disketle açınca otomatik teste başlıyo.eğer burda hata verirse sorun kesin ram den demektir. bozuk ram lerin tek çözümü de çöpe atmaktır.ya da warcraft oynamayan bi arkadaşınızla değiştirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Çoğu kişide o oluyo sanırım bendede oluyo ama sık sık değil haftada bir falan[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Apache'nin wow official forumalrindan yaptigi ozet: http://forum.paticik.com/view.php?id=116192[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar