Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaşlar bazı sınıflar belli silahları kullanamıyor bildiğim kadarıyla ama ben 13. lvl rogue charım ile short sword ve bow kullanamıyorum,bunları öğrenmemmi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya humanlarda weapon master nerede?Bulamadim birtulu..[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 stormwinde git vardır. olmadı metroyla ironforgeye geçersin kesin vardır.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 shortsword'u stormwindden bow'u darnasusdan öğrenebilirsin lvl20 istiyormuş olabilir emin değilim bow kesin istiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoN_Of_ArTaS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 stormwind da weapon master var--- linke bakın http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=11867 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoN_Of_ArTaS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 :D bişey değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar