Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şu sıralar c yi tam anlamıyla ogrenmeye karar verdim ancak ve ne yazik ki, setupunu indirdikten sonra, tc.exe dosyasına girdigimde karsıma normal program açılışının çıkmasına rağmen hiçbir tuş işlemiyor. Yani yanlızca kapatılabilen bi program oluyor. başka bir yerden indirdigimde ise, init.bat dosyasını ms-dos penceresinden batchleyin demişti. ancak winxp de bu batch olayı yok command centerda. + ilk indirdigim c'de ise init.bat die bir dosya hiçbi zaman var olmamış:) aynı şekilde init.bat lıyı arkadaşın win98de batchleyince gayet guzel çalıştı ama bunun xpde de bir yontemi olmalı. Bu arada indirdigim Turbo C Compiler Version 2.01 idir. Kısacası çalıştırmam için ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 onun yerine en beleşinden Bloodshed DevC++ versek sana? File->New Project-> "console application" diye başlarsan sanırım Turbo C ile benzer bi kapıya çıkar.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 borland turbo c++ 4.50,bu versiyonu kullanırım.20mb falandır sanırım.emule den bulabilirsin.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaşlar,tübitak sınavına girecegim için baştan sona ögrenmem gerkiyor ve tübitakta da Temel C soruluyo ilk aşamada. dolayısıyla pascaldı visual basic di filan yalan:D yani hatta direk c lazım bana ama aldıgım yardımcı kitap turbo c den gitmiş. cok bi farklılık yok. yani yoktur dimi heheh yok yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 fizbancım seninki de turboc++:) yau c++ çalışır zaten winxp de de asıl c lazım +'sız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 c++ derleyicileri c kodunu derler zaten¿ kitabındaki örnekleri dene bence. sorun çıkartması çok bi düşük ihtimal[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 @Batilc: bak rahan o kadar beleş derleciyi sitesi yazmış... sen hala bunu söylüyorsun al bir tabanca daya kafana çek tetiği... [Bu mesaj Criminal2 tarafından 20 Şubat 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 criminalcim beleş compiler bulmak kolay, yani var dolu da bu c için yok. yaw dostlar allasen karıştırmayın +ları. bakın c lazım, c++ da az da olsa farklılıklar vardır. tabiki c++ c yi desteklicek rahan sonuç olarak c++ c nin geliştirilerek yapılanmış hali. Ancak errorlerinden tut komut sözcüklere kadar farklılıklar vardır, dolayısı ile benim icin maximum önemlilikte olan turbo c. Lütfen biliyorsanız c içn bi xp uyumlu compiler ya da bir çözüm gösterin (işallah bulunacak ya off gıcık oldum bugun kafa attım monitore:-P) Yani sırf bunun için de bilgisayara 98 yüklemek istemiorum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Batilc, sen süzme ******'sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sende ******* ****sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 c++ compilerlari c yide derler hele turbo c++ ile ben 1 sene c egitimi aldim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tamam da, turbo c++ c den cok farklı deil ise bu hiç yenilik yapılmadıgı anlamına gelir. tamam turbo c++ daha geniş özellikler filan vardır kesin o konuda bişi demiyorum da; standart c nin aynısı mı ki (en azından cyi derledigi kısım). nasıl diyeyim ki, c'nin yaptıklarını tabiki yapacak ama sorunlara verecegi yanıtlar farklı olacaktir degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar