Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Evet Dinleyeniniz var m1? efsane olmus album bence. adamlar eski gazlar1na geri donmusler :) Yani hala en sevdiim grup diebilirim DT için :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 DT ROXXOR! Süper abi, bi de şu konserlerinin ne olacağı belli olsa. Ağır yalan oldu ya, 5 Aralık'a endeksli yaşıyodum, heriflerin hala belli değil ne zamana gelecekleri.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dinledim (2 hafta falan oluyor alalı albüm ocağın sonunda çıkıyor ama :)) the gallery'den beri yapılan en iyi albüm bence. lost to apathy ve out of nothing süper. ama şöyle bir durum var ne yazıkki vokal tamamen efekt... bir önceki konser albümünde de vokalin aslında osuruk gibi olduğunu görüyoruz[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mikael in sesi live da da ayn1d1r yapma ya o konserde bi sorun olmustur, ben de live var sarkilari cok da kral soluo abi...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hayır alakası yok bak live damage'ı dinle görürsün... hatta darktranquillity.com da ayın live klibi koyuyorlar her ay şuan the wonders at your feet var o da aynen öyle indir bak.. ha albümlerde coşuyor herif orası ayrı.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Super haber, zaten albumun guzel olucagından suphem yok. Bu arada kesınlıkle ınfernal'a katılıyorum. Mikael abimiz The Wonders At Your Feet'in live klibini izledikten sora benı bıraz hayal kırıklıgına ugrattı. Cidden tanıyamadım bu o olamaz falan dedım hatta. Neyse ne olursa olsun hastasıyız D.T'nın...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hadi ya ben de izliim bi ara onu ya dediim gibi o konserde öle olmuştur belki bi sorun vardır ses tellerinde (gerçeği kabullenemiorum ehueu )[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Şimdi çok bomba bi soru sorcam kızmayın :) Acaba adamlar ne tür müzik yapıyolar?[signature][hline]Tama Drums Paiste Cymbals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 wonders at your feeti konserde dinlemiştim o dandik müzik sistemine rağmen adam albümden iyi söylemişti[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: obacan, 26 Aralık 2004 17:13 tarihinde demiş ki: Şimdi çok bomba bi soru sorcam kızmayın :) Acaba adamlar ne tür müzik yapıyolar? In Flames gibi Melodic Death Metal yapiolar. ama bunlar müziklerinde hafif bi değişiklik yapmış olsalar da hala tarzlarını çok ii koruolar. Kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ehue ben de alacam bu haftasonu geç kaldık ama hayriye bi bakmak lazım geçen gün listeye baktım erbişi var kasabian yoq kıl olmuştum ama bu albüm warsa barışabiliriz :) buarada dt demeyin ya dream theater gelio aklıma kıl oluom zaten :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 rockstore var hayriyle ne uğraşıon ki :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Beyler Album daha çıkmadı Ocak 24 2005 de çıkacak:) sadece internette var internetten çekin ehhe[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben rockstore dan aldım walla. p2p de bikaç kere gece bıraktım dl a inmedi bende gittim aldım[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Orjinal album mu aldın?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 orjinali çıkmadıki lol :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahah ya o zaman nie be naldım falna diosun ahhae ben de ne oluoruz diorum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 e yalan sölemiyorum ki aldım :) ehehehhee[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 haa dooru ya orayı geçen gün görmüştüm mal mal geziodum bi gidip bakim oraya da..ilk gördüümde baktım çok sevimli bi pasajda dükkan açmış kötüdür die girmedim camdan baktım çıktım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eheh, geçen sene taşındı oraya, normalde başka yerdeydi dükkanı[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oha. dt nın yenı albumu cıkıyor. 2 ay sonra haberım oluyor :([signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Süper.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: 333, 05 Şubat 2005 16:22 tarihinde demiş ki: oha. dt nın yenı albumu cıkıyor. 2 ay sonra haberım oluyor :( Aynen :([signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 www.darktranquillity.com'ı kontrol etseniz azcık haberiniz olurdu ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hadi orayı etmediniz, insan lyricz'de favorites'e ekler mesaj geliyor yeni bişey eklenince o kadar kastım da geçirdim şarkı sözlerini kağıttan lyricz'e :-)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar