Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şimdi söylendiği gibi world of warcraft klaörünün içine interface diye yeni bir folder yarattım, ama olmadı. ikinci denemede world of warcraft klasörünün içinde zaten bi interface klasörünün olduğunu gördüm, ben de oraya kopyaladım, bu sefer error verdi. cosmosu kurmak için tam olarak ne yapıcam, birileri söyleyebilir mi?[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=275 direk bunu çek kopyala interface klasörüne[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Cosmos nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 google nedir?[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Forum Nedir ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 wow nedir? :)[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben kimim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Fefe, 20 Şubat 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Cosmos nedir ? Extra Bar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ne işe yarıyo ki cosmos?[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hava urumunu belirtiyo darnasus felan en durumlarda diye.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 başlarda pek işe yaramaz (aslında yarar rogue helper falan var ama) ilerde slot sıkıntısı çekiciğinden ekranına zilyon tane slot eklemek zorunda kalıyorsun ki bunuda cosmos çok güzel yapıyor , ayrıca buff timerları saati falan baya guzel oluyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Cosmos'da sadece bar özelliği yok. Bunun yanında 20-30 tane daha farklı şey geliyor. lvl 1'den itibaren kurulmalı kanımca. Şöyle olmalı: /interface/addons/... ... kısmısı zilyon tane addon içeren dizinler oluyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 CTmod u deneyin.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar