TripTonik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Beyler ben Diez de lvl 26 yim... Cok iyi yalakalik yapamam amaa neyse.Gercekten iyi bir insan (lvl 40+ olcak) bana gusel bir power level cekerse cok minnettar olucam.. oyunda o kadar cok turk var h ic bir allahi n kulu yardim etmiyo... ulan swift bile atmiyo serefsizler neyse.. yardim etmek isteyenler belesse ozel mesaj atsin.. istemeyen ler Explorer da --Geri-- dusu na bassin Hatam varsa kabul ederim 2 gun once basladimmm :D[signature][hline]
cold_fire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 halla halla sen adamlara hem şerefsiz de hemde yardım iste.sen yanlız kalmaya mahkumsun!!! :yapma: :hrr:[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 gece takıl bize ozmn lvl 30 küsür görürsün en azından. lvl 45 diil mage im onun için bekleticem bi süre.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Öne çıkan mesajlar