narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Format atmadan bunu becermenin yolu var mi ? Varsa biri bana anlatabilir mi ? p.s: aradim ama bole bi thread varsada bulamadim ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Su konudan kimse anlamaz mi ?[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 başka bi xp yüklersin çift görünür format atmadan :( başka bi yöntem varsada bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Onu dusundumde Fistan mutlaka daha kolay bi yolu vardir ya ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Fransızca xp'nin yedeğini alabilmen lazım. Cd writer falan yok mu? xp'deki tüm ayarları yedekleyebilmen lazım[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 var kendercik ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 xpnin backup seçeneği işe yarar herhalde... Ben daha önce hiç kullanmadım ama daha önce baktığımda epeyce işlevsel bir şey gibi duruyordu. Yedekleyip bas formatı bence... Eğer silmek istemediğin şeylerin büyüklüğü çok fazlaysa ikinci işletim sistemini kur, tüm ayarlamaları yap, registrysini de kopyala. Ondan sonra fr xp'yi silersin ve başlangıçtaki çift işletim sistemi seçme şeysini de kaldırırsın.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya kustahlik etmek istemem ama ; bundan daha kolay bi yolu mutlaka vardir .. Koskocas Bill Gates amca dusunmustur ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kolay işte bu.. xp yi yükliyeceksin sonra boot.ini den diğerini sileceksin sonrada klasör ü sileceksin.. şimdi başlasan diğer çözümü bulana kadar çoktan bitirirsin ki diğier çözüm de (eğer varsa) en az bunun kadar zaman alır[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 narin sen TR patch gibi bişey arıyosun heralde? yok benim bildiğim öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yok öyle bir patch evet. Çok da sinir bozucudur bilgisayarda yabancı dil bir porgrama öyle bakmak :) Ama İngilizcesini yükleyip Fransızcasını kaldırmak en temiz çözüm bence.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya hadi isletim sistemi fransizca ona tamam ; ama msn de fransizca hic cekilmiyo ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ? nasıl yani kalvyeyi türkçe yaparsın... sorunun olmaz eğer biraz fransızca biliyorsan kolay alışırsın zaten ortalığı fransızca görmeye[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya 12 senedir fransizca goruorum , Pariste yasiorum & okuyorum ama hosume gitmiyo ya .. Ben turkce istiyorum .[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 :) Tr klavye al o zaman kendine ve klavyeyi öyle ayarla. Misler gibi geçinir gidersin[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kendercik , canimin ici .. Sorun klavye degil Msn cart curt ; kisacasi xpyi turkce yapmak ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Tamam tamam anlamamakta direndim :) Özür dilerim Ama neden ki? Sorun olmaz ya o kadar Fransızca biliyorsan :) İdare et, ya da baştan xp yükleyeceksin...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Démarrer falan, böğk.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Démarrer = Başlat Télécharger = Download İki dakika okulda kullandık mecburen, kafayı yedirdi bana.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neyse kalsin napalim ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: W3r3wolf, 11 Şubat 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Démarrer = Başlat Télécharger = Download İki dakika okulda kullandık mecburen, kafayı yedirdi bana. :P bu da güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 XP nin multilanguages ( yanlıs yazdım galiba ) patchini bulmalısın.Bu patch ile elindeki xp veya office benzeri baska dillerdeki Microsoft programlarını Türkçe'leştirebilirsin.[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bence fransızca sözlük al, kullanmaya dewam et..bna öle bişe olsa ben öle yapardm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar