Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransizca xp nasil turkceye cevrilir ?

narin

Öne çıkan mesajlar

xpnin backup seçeneği işe yarar herhalde... Ben daha önce hiç kullanmadım ama daha önce baktığımda epeyce işlevsel bir şey gibi duruyordu. Yedekleyip bas formatı bence... Eğer silmek istemediğin şeylerin büyüklüğü çok fazlaysa ikinci işletim sistemini kur, tüm ayarlamaları yap, registrysini de kopyala. Ondan sonra fr xp'yi silersin ve başlangıçtaki çift işletim sistemi seçme şeysini de kaldırırsın.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

kolay işte bu.. xp yi yükliyeceksin sonra boot.ini den diğerini sileceksin sonrada klasör ü sileceksin.. şimdi başlasan diğer çözümü bulana kadar çoktan bitirirsin ki diğier çözüm de (eğer varsa) en az bunun kadar zaman alır[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

Démarrer = Başlat
Télécharger = Download
İki dakika okulda kullandık mecburen, kafayı yedirdi bana.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...