Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rotweiler

Manu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
yanlız rotwiler'lar biraz saldırgan olabilirler iyi eğitmen lazım anneni ikna ettiyse vede annen köpeklerden korkuyorsa vede bu köpeği iyi bir şekilde eğitemessen annen istemeyebilir..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

evde rotweiller mi beslenir ? o hayvanin hantal olduguna cabul yorulduguna bakmayin deli gibi kosma hastasidir . hareketsiz kaldiginda bunalima girdigini bizzat gozlemledim . egitim kesinlikle sart zira aile esrafina gayet nazik ve sempatik olsada bazen yanlis yorum yapabiliyor ve tehlikeli olabiliyor . bizim bekcinin bir arkadasi buna saka yapacagim diye bir keresinde arkasindan kafa kol cekim dedi daha 9 aylik olmasina ragmen bunu goren kopek tasma kopardi adama bir saldirdi ki evlere senlik . zaten pek cok kere tasma ve zincir kopardi o yuzden dikkat edilmesi gereken bir hayvan .

turkiyede fiyatlari tam olarak ne bilmiyorum ama gecen bir dukkana sordum 300-400 dolar dedi yavrularina . ben ukraynadan 80 dolara secereli aldirmistim kuzene . varsa o taraflarda tanidiklarin hayvanlarin hepsi cok ucuz .
Sosyal ağlarda paylaş

ya koepgi alırsım umarim inşallah alırım kopekle hep dısarıya cıkıcam. ndn diyeceksin eve fazla alısmasını istemiyorum cuku bi sure soprna sıkılmaya baslıyacak diye. Sonracıgıma ewde tıkılı kalıyorum genelde cıkmak istemsesemde alışkanlık bunu bozmak istiyorum. Zaten haftada 4 veya 3 kez 4 kmlik bir yol.Anakrada Muhafız alayı etrafıdan kosuya cıkıyorum ondan merak etme kesinlikle kosucak hoplıyacak.Kopegi ben 40 TL ye alıyorum egitimci bir arkadasım var o bana veriyo + egitimini de ben ve o yapıcaz beni de dinlesin diye.merak etme gozum gibi bakıcam o kopege ilk kopegim olucak alınırsa (inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
walla su anda bahcede bı tane 3 aylık rot yavrusu duruyo ama patilerını gormenız lazım ben 450 mılyona aldım babsını gormek ıstemezzsınız annesi dişi olduhu ıcın bıraz kafası kucuk erkek aldım rot alırsan hayvana fazla ınsan gostermemye calıs ve senden baska kımse sevmesın cunku rotwailerlar tek bir sahip tanır ve ona baglanır baska bı ınsana baglanmasını ıstemezsın heralde :) ve bol bol kalsiyum ver yumurta kabuhu ver ekmek siütle karıstırıp ama 3 aylıkdan once sakın verme midesini bozar kopehımın resımlerını sızlerle paylasmak ısterım ama buraya nasıl atıcam bılmıyorum cok tatlı sımdıden ellerım her tarafı yara oldu :) dediğim gibi yalaka olmamamısını ıstıyosan ınsan gosterme gercı rotwailar elinde sonunda özünü bulup yıne vahişişeiyo haa bıde ben aldıkdan sonra ogrendım 8 yasından ssonra butun rotların beynı oluyormus ondan uyutmak gerekıyormus iğneyle veterinerim soyledı cok kotu oldum 8 yasından sonrada benı yemesını ıstemem bilgilerineze..[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...