Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 fiyatı ne kadar ola bilri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 anneyi ikna ettin herhalde :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yok canım alıcam sorna ikna edicem nede olsa parayi gre isteyemeyiz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya bir fiyat ya bilen yok mu vey site de ola bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 olum konuyu saptırtma len aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yanlız rotwiler'lar biraz saldırgan olabilirler iyi eğitmen lazım anneni ikna ettiyse vede annen köpeklerden korkuyorsa vede bu köpeği iyi bir şekilde eğitemessen annen istemeyebilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: BOccOB, 19 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki: dedim msn de ama sakalımız yokki dinlesin... olsada dinlemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bence rotweiler la anne çok güzel de ikna edilebilir. Bak oğlum bu annem seni istemiyo galiba ne diyosun bu konuda? hrrrr[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 uheueheuheueh cok haklı ama 1.5 aylık ken alıcam o zaman miyav diy ses cıkarır o zaman ne yapıcam :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o miyav zamanla hırr a dönüsür...rott her zaman eğitim gerektirir...ayrıca yavruları hiç bir zaman 2 aydan önce sütten ayrırmamak gerekir...bilginize...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 evde rotweiller mi beslenir ? o hayvanin hantal olduguna cabul yorulduguna bakmayin deli gibi kosma hastasidir . hareketsiz kaldiginda bunalima girdigini bizzat gozlemledim . egitim kesinlikle sart zira aile esrafina gayet nazik ve sempatik olsada bazen yanlis yorum yapabiliyor ve tehlikeli olabiliyor . bizim bekcinin bir arkadasi buna saka yapacagim diye bir keresinde arkasindan kafa kol cekim dedi daha 9 aylik olmasina ragmen bunu goren kopek tasma kopardi adama bir saldirdi ki evlere senlik . zaten pek cok kere tasma ve zincir kopardi o yuzden dikkat edilmesi gereken bir hayvan . turkiyede fiyatlari tam olarak ne bilmiyorum ama gecen bir dukkana sordum 300-400 dolar dedi yavrularina . ben ukraynadan 80 dolara secereli aldirmistim kuzene . varsa o taraflarda tanidiklarin hayvanlarin hepsi cok ucuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya koepgi alırsım umarim inşallah alırım kopekle hep dısarıya cıkıcam. ndn diyeceksin eve fazla alısmasını istemiyorum cuku bi sure soprna sıkılmaya baslıyacak diye. Sonracıgıma ewde tıkılı kalıyorum genelde cıkmak istemsesemde alışkanlık bunu bozmak istiyorum. Zaten haftada 4 veya 3 kez 4 kmlik bir yol.Anakrada Muhafız alayı etrafıdan kosuya cıkıyorum ondan merak etme kesinlikle kosucak hoplıyacak.Kopegi ben 40 TL ye alıyorum egitimci bir arkadasım var o bana veriyo + egitimini de ben ve o yapıcaz beni de dinlesin diye.merak etme gozum gibi bakıcam o kopege ilk kopegim olucak alınırsa (inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aradigin rot'a gore degisir fiyat'i turklerin uretip SCR li diye sattiklari var hesapta 200 milyon'a filan veriyorlar ama yaramaz. www.inanoglu.com ' a bak fiyat olarak 200$ ile 300$ arasi bir fiyat'da olur ama kaliteli olur.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 cok saol arkadasım ama turklerin yaptıgı saf kan alıcam odnan bana pahalıya geliyo ama ben su siteye bir daha bakayım yinedde saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu arada uyarayim sakin disi alma cunku cok cirkin oluyorlar . cene kismi erkeklerden baya bir kisa ve genis kaliyor cok cirkin oluyor[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 zaten erkek alıcaktım cunku kızların hastalıları varya onunla ugrasmak istemiyorum ama almak isterdim cunku disi cok onemli kolay kolay bulunamıyo ondan hem dogurdumuda satarsın karlı bayada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Golden al en ıyı ev kopegı bırz daha egıtırsen super oluyolar. Insan gıbı resmen[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bilmiyorum hic bir sıcaklık bulamadım ya o kpekte itici birsey var onda bana karsı neyse allah kerim daha bakalım benim rotun dogmasına 10 günden az kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: BOccOB, 26 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: golden retriever beğenmediysen retriever labrador bak golden karakterinde ama kasası değişik :P daha tüysüz ve bence daha şirin.. yok saol kalsın ben rottan sapmıyacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 www.havhav.com Senin icin en yararli site burasidir direk yawrularini ilan bolumunde satiyorlar.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: sirplaya-, 27 Ağustos 2004 06:45 tarihinde demiş ki: www.havhav.com Senin icin en yararli site burasidir direk yawrularini ilan bolumunde satiyorlar. ay ay cok saol ya havhava bakmıstım hata sık kulanırlarada ekledım ama o kısma hıc bakmamıstım uehueh e cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sirp hll be walla bugun verilmis rot ilanları walla cok saol cok tesekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 walla su anda bahcede bı tane 3 aylık rot yavrusu duruyo ama patilerını gormenız lazım ben 450 mılyona aldım babsını gormek ıstemezzsınız annesi dişi olduhu ıcın bıraz kafası kucuk erkek aldım rot alırsan hayvana fazla ınsan gostermemye calıs ve senden baska kımse sevmesın cunku rotwailerlar tek bir sahip tanır ve ona baglanır baska bı ınsana baglanmasını ıstemezsın heralde :) ve bol bol kalsiyum ver yumurta kabuhu ver ekmek siütle karıstırıp ama 3 aylıkdan once sakın verme midesini bozar kopehımın resımlerını sızlerle paylasmak ısterım ama buraya nasıl atıcam bılmıyorum cok tatlı sımdıden ellerım her tarafı yara oldu :) dediğim gibi yalaka olmamamısını ıstıyosan ınsan gosterme gercı rotwailar elinde sonunda özünü bulup yıne vahişişeiyo haa bıde ben aldıkdan sonra ogrendım 8 yasından ssonra butun rotların beynı oluyormus ondan uyutmak gerekıyormus iğneyle veterinerim soyledı cok kotu oldum 8 yasından sonrada benı yemesını ıstemem bilgilerineze..[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 rottweiler'lar sakattır sen goldenretriever al.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_pearl Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Eğer hala site merak ediyosanız www.havhav.com da aradığınız şeyi bulabilirsiniz köpeklerle ilgili çok güzel bir site tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar