tyler_gs Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ice tea bagımlılık yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hmm yorumsuz.. ama yapabilir yani içersin içersin doyamazsın ama oyle birşeyi oldugunu pek snmıorm..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yapmaz[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yapmaz susatıyo ve çok şekerli nestea limonlu yapar çünkü karışımı süper oldukça sağlam ! NESTEA owns![hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hamburgerlede iyi gider yani ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ice tea? çok şekerli? SUSATIYO?? zıt ne varsa sölemişsin:) buzlu çay kadar hararet alan ve sıcakda ferahlatan bişi yok ve çöllerde en çok içilen şeylerden biride buzlu çaydır(bulursan)[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Chemical, 14 June 2003 02:38 tarihinde demiş ki: ice tea? çok şekerli? SUSATIYO?? zıt ne varsa sölemişsin:) buzlu çay kadar hararet alan ve sıcakda ferahlatan bişi yok ve çöllerde en çok içilen şeylerden biride buzlu çaydır(bulursan)[hline]Ahw elimi yakdım. ice tea susatmıyo diyosan öhe diyom yane yaşın kadar içtim onlardan :) bundan yıllarrr evvel nestea vardı süperdi sonra ice tea cıktı ve bi sene sonra nestea üretmedi şimdilerde 2side var ve bi dene nestea ile ice tea arasıdna baya fark var nestea yi içince ferahlık kalıyo damağında icetea ise şekerli acaip hemde ve bariz çay tadı yok sırf limon ve şeker tadı geliyo cok hafif de çay...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: UrZa, 14 June 2003 02:42 tarihinde demiş ki: ice tea çok limonlu tam şerbet ama Nestea tam çay. onun için eğer benim gibi çay hastasıysan Nestea bayıyor. Farklı tad arıyorum Örnek: Powerade, Gatorade neste içerim cok da severim ama powerade gatorade(süper bu) baya sağlam gatorade özelligi enerji içecegi ve hiç gaz yapmıyor tadıda süper nba de reklamı da var :) elemanlar da içiyolar devre olunca hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Nestea gercekten cok saglam..Hem tang modunda yapilani cok ucuza geliyor :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eski bir türk arap ortak yapımı atasözü der ki: çayı soğuk içenin taaaaaaaaa aklına s......[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bi ara toz bi içicek satılıyodu suya karıştırınca kola gibi gazlanıyodu valla onu içtim ve direk kusmuştum[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: general83, 14 June 2003 02:54 tarihinde demiş ki: eski bir türk arap ortak yapımı atasözü der ki: çayı soğuk içenin taaaaaaaaa aklına s......[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin doru demiş ama anlamak lzm buzlu cayı soguk içenin... dememiş çayı demiş çayı sıcak içicen tabe ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yoo tam tersine çay soğuk içilebilir fakat soğuk şekilde bir marka olarak lanse edilmesi yanlıştır bu arap-türk-fars atasözü de bunu kastetmiştir söyleyen samimi arkadaşım zaten[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ice Tea Şeftali bu alemin tek lideridir. Nestea hiç bir zaman bunu Lipton ice tea'nin elinden alamıyacak.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bedensel olarak Eroinin yaptığı gibi bir bağımlılık yapmaz... yani vücut organlarının ice tea olmadan çalışmayı reddetmesi gibi bir olay söz konusu değilgir... fakat Ultima Online ın yaptığı gibi psikolojik bağımlılık yapabilir... bende yaptı en azından günde 4 tane ice tea limon içiyorum şu aralar :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Emperyalizmin her türlü ürünü bağımlılık yapar. Örnek: Televizyon, Bilgisayar, Kola, Ice Tea... Daha var da şimdi neyse.[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Evet yapar, her yaz benim official içeceğim olmuştur. Bu yaz da öyle olacak hehe Ice Tea Şeftali harika bir olay yani.. Nestea güzel değil o kadar.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yapa abi kafadan çay bi kere çay bağımlılık yapıo[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorensoth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ice Tea Limon Tek Sorun hemen bitio tadina varamiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLeS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yapıyo. içindekileri okursanız dikkatinizi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya affınıza sıgınarak bişi diim bi arkın babasına içirmiştik ice tea tepkisi "-Bune be şekerlenmiş at sidiğine benziyo" (gerçi hiç içtimi bilmiyorum :P ama harbi şeker oranı cok fazla içtikten sonra susuyorsun, illaki buzluktan donmaya yakın bi zamanda cıkarıcan ozm eh işte ..:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi allah için ice tea mi susatıyo? babalar ne versen çok şekerli diyo :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ice tea bence bağımlılık yapıyo. benim sürekli içen arkadaşlarım war mesela. neyseki ben çok içmiyorum.ama bi içmeye başladımmı da en az 3 kutu tüketiyorum bağımlılık yapan bişey söyliyim: powerade. kesinlikle muhteşem bişiy ve bi şişe iç, istersen öncesinde 10000 metre maraton koş bi damla su istemiyosun. ama dediğim gibi içince bi daha istiyo insan. (bu arada ice tea rlzz nestea sux. nestea yerine çay demleyip buzluğa koyar içerim daha iyi;))[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nestea ye aşıgım hüleyn laf söletmem manitama :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahh şimdi yanımda 40 kutu icetea olsa içerdim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar