Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

degerli diez oyunculari azizzz ve galyum!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arkadaslarimiz aramizdan ayriliyor:( askere yolcu ediyoruz arkadaslarimizi size dostlugunuz için tesekkür ediyorum hayirli teskereler arkadaslar lütfen arkadaslarimiza msjlarimizla destek olalim gidis tarihleri 21subat![signature][hline]LuciferTR
Mesaj tarihi:
inanilmaz bisey oldu kütahyaya düstü galyum arkadasimiz ve orda oturan crespo arkadasimizin evine cok yakinmis ben her hafta sonu onunlayim dedi haftasonlari galyum tekrar online olacak:)[signature][hline]LuciferTR
Mesaj tarihi:
Hayırlı teskereler.
Allah yardımcıları olsun..[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Lifestoned
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
Herkese teşekkürler....Ahada gözlerim yaşardı :) Luci sana ayrıca teşekkür ederim.....

Saygılarımla....[signature][hline]Nick:aziiizzz
Clan:BLooD SKuLLs
Mission:Asistan
Carakter:Warrior , 5x , Provoker
Server: Diez.....
Mesaj tarihi:
Galyum asker mi oluyo hll galyuma slm soyleyesin lucifer
Hayırlı teskereler bu arada...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bizlere veriğiniz destekten dolayı sizlere teşekür ediyorum saolun (lucifer arkadaşımızada ayriyeten tyeşekür ediyorum bu inca hareketinden dolayı :)
Mesaj tarihi:
dun abim geldi askerden simdi baska bir kardesimiz gidiyo ne boktan is bole :( Dikkat et pembe teskere vermesinler :) askere giderken gülürün cocugu baymayinn....

İyi Teskereler kardes..
Mesaj tarihi:
ısın guzellıde nerde arkadaslarr bılıyomusunuzz? bızım galyummm cresponun yanına gıdıyorrr oyundan kankamın sanlı oraya gıdıncede oynıcakmıssss bızım galyummm?:)))))
  • Yeni Oluştur...