Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bastion TF - Double re-loaded @ 18.02.2005 23.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadşlar bu sefer daha düzgün bi takımla tekrar kurmayı planlıyorum task force u. saat 11 civarında amerikalı bi kaç arkadşına katılımıyla çekidek kadro oluşucak.

gelmek isteyenleri bekleriz. level alt sınırı 25.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker
--
Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.!
Mesaj tarihi:
ben çok sert liderimdir bak ona göre ama :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
Mesaj tarihi:
eh. 8 kişi başlayan TFumuz 3 kişi devam etmekte. benimle beraber 1 peacebringer ve bir AR blaster kaldı. 2 görevde 3 kişi tamamladık. bakalım nereye kadar sürecek böyle.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
Mesaj tarihi:
23.30 da 8 hero ile başlayan TF miz şu an itibariyle 3 hero ile bitti.

açıkçası vandala kadar hiç zorlanmadık. herhangi bir defans bonusu olmamasına ragmen çok zorlanmadık. ben hem healer hem controller görevi , azrael's bane hem blaster hem defender görevi , smokin d's de hem blasterlık hemde... hmm ...başka bişey yapmamış :D

iş vandalı kesmeye gelince 3 kişi zorlandık elbet. inspirationslarımız bitince dışardaki insalnardan yardım dilenmeye çıktık. geri geldiğimizde ise karşımızda vndal tek başına duruyordu. yinebaşladık var gücümüzle saldırmaya. tahmin edebileceğiniz gibi gıdım gıdım ilerliyor. bi ara blaster olan arkadaş ignite kullanmaya başladı. ara sıra bunu atıyor. vandalın HP si o sıralar çok daha hızlı iniyor aşağıya. bunun görünce dedim adama "ne zaman hazır olursa kullan ignite ı". bu andan itibaren vandalın altında biz mangalı kurmuş olduk. meger ignite perma imiş. bu savaş bana gösterdiki ignite en az flamethrower kadar etkili bir power ( alma diyenlere duyrulu ) eğer AR blastersanız alın kesinlikle. ben yarın kartala 2 level alıp hemen alıyorum ignite.

Tekrar TF ye dönücek olursak... Bastion tf bugüne kadar yaptıklarım içinde en uyuz , en monoton TF idi. Synapse TF sin yanında , solda 0 duruunda gezer. AVsi desen energy melee , regen secondary sıradan bir karakter. 12000 HPsi cabası.

hepinize iyi geceler ben uyuyım biraz :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
Mesaj tarihi:
eet bastion tf cok kolay ve cok sıkıcı bir tf :D en zevklisi bence 2. olan :D synapse yada sister pshyce galiba :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:

Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34
Mesaj tarihi:
synapse evet. hele onu bizim kadar eglenceli bi takımla yaparsan yemede yanında yat[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
Mesaj tarihi:
hyr. hüsam kendi sg sini kurdu orda yaşıyor.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
  • Yeni Oluştur...