galyum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 selamlar arkadaşlar ben 4 ay boyun ca oyun dayım bitane kekuri ring bulama dım ama askere gidecem dün morodonda gezerken ilk kestiğim kejondan kekuri ring çıktı bana yaramıyo bunu miras oyuna bırakacam eheheh :)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ahuhahah buna şans derler. Dün sabaha kadar kestim. Deli giibi o keukirikiki yada her ne haltsa ondan aradım bir tane çıkmadı. Ne şanslı insanlar var yahu :P Bu arada askere ha? Hayırlı tezkereler dileyelim :)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 galyum bana bırakabilrsin cidden acil para lazmda onun için gelince weririrm tanırsın zaten beni
biftek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yınemı buldunn sımdımııı yoksa eskılerdenmı bahsedıyon
korneroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 GALYUM SLM BANA VERİRİMSİİN KEKURİ RİNGİ HAYTIMDA HİÇ SAHİP OLMADIM O RİNGE PLS GİVE ME!!!!!!!!!!! PM AT BEN ARE TE YİM ORCUM VE LVL 51...... [email protected] pls msn at!!!!!!!!!!!
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 galyum sil kekuriyi adeta kemal sunal gibi zamansız gelen paranın içine ... dercesine halka açık tuvalet yaptır onunla. yada sat millete eciş bücüş silahlar dagıt.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Öne çıkan mesajlar