elvyn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 gecen gun izledim. yeni bi film degil ama ashton cutcherle su american piedaki sarı oglan stivimiydi artık neydi adı beraber bir gece bayagı para sacıyorlar dagıtıyorlar ama ertesi sabah ne oldugunu hatırlamıyorlar arabalarını icindeki kız arkadaslarına aldıkları hediyeleri almak icin aramaya baslıyorlar. boylece yaptıklarını hatırlamadıkları seylerin etkilerini goruyorlar. zaten tiplerin ikisi de birbirinden avanak. hos egelenceli bir film olmus bazı yerlerde gulduruyor. klasik amerikan komedi filmlerinden olmadıgı icin daha bi hosuma gitti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Aha çok geyik filmdir, hele sırtlarındaki dövme muhabbeti :) izleyin derim.. Tam pazar günü öğlen izlenecek film :) eğlenceli..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dude,sweet! sweet, dudee! eheh sonra terzinin cıldırması da cok iyi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eski bi film baya ya. ben hiç begenmemi$tim.çok bo$ vaktiniz varsa harcayın bu filme bence.özel zaman yaratmayın yani.. bol bol "hey dude,where's my car?" "i dunno.where did you park it last night?" duyucaksınız =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 "dude where is my car?" "where is your car dude?" "dude where is my car?" "where is your car dude?" "dude where is my car?" "where is your car dude?" ... eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 SPOİLERRRRrr[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yok abi spoiler falan nerde spoiler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Film öyle çok süfer deildi yaws hatta çok bayıktı bile denebilir. Salak ile Avanağın daha bir concon tiplerle çekilmişi diyebülürük aslında :D. Yani eğlencelik bir film gidip izleyip azıcık gülüp ama çok eğlenip sonrada etrafa neşe saçtırıcak bi film ama über deil kesinlikle[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sen soylemeden once ben forumlarda gormustum bi yerde ama sen soyleyince gaza geldim emuledan cektim eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar