Dent Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Cs'de bazen brightnessı yükseltme gereği duyuyorum. Brightness komutu ile olmuyor. Nasıl yükseltebileceğime dair her hangi bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ekran kartı ayarlarından yapabilirsin[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eskiden ordan yapmıştım da win98di o zaman şimdi xp unuttum nasıl yaptığımı :) kurcalamak da istemiyorum pek ehhe üşengecim biraz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sanırım direk brightness yazinca olmuodu /brightness yazman lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gamma da işe yarar ancak crosshair çook zor görünüyo[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regency Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gamma 6 brig 3 benim ayarlarım bu. brigh. le olmuyor gamma yıda dene..[hline]( a.k.a. ranger - jukas ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gamma ayrı brightness ayrı seyler ama. gamma 10,brightness 1.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar