ony1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaslar Ben Bir Site Yaptım.. Site Şu : www.ageofshadow.gen.tr.tc Bu Siteye Uo Clientimi Koycam Nasıl Koyucam Bilmiyorum Siteye Bir Giripte Bakarmısınız Nasıl Koyucağım hakkında bir fikriniz var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sorun sadece oysa yardimci olabilirim..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 OL OZAMAN KARDESSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Caps lock ile yazılan yazıların bagırmak oldugunu biliyorsundur herhalde?[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 s,tey, nası yaptın , dosyaları nasıl upload ettiyse öyle upload etcen işte :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya kardes ben mynetten hazıır site yaptım onu ona yönlendirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bunla herhangi bir erisim saglayamazsın yani dosya falan gonderemezsin bu sadece forum acmana saglıyor guzel kardeşim o nedenle sana tripod.lycos.co.uk tavsiye edebilirim ben memnununm[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Yahu bunda yardımcı olucak fln bişey yokki hosting i aldığın siteye girip login olucaksın ordan filemanager e giriceksin upload file ı seçip yaptığın clienti göstericeksin..... Sonrada sitene bi link koyucaksın www.siteninismi.com/clientinismi zati böle yapınca linke tıkladığında download penceresi açılacaktır...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar