ony1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaslar Ben Bir Site Yaptım.. Site Şu : www.ageofshadow.gen.tr.tc Bu Siteye Uo Clientimi Koycam Nasıl Koyucam Bilmiyorum Siteye Bir Giripte Bakarmısınız Nasıl Koyucağım hakkında bir fikriniz var mı.
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sorun sadece oysa yardimci olabilirim..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Caps lock ile yazılan yazıların bagırmak oldugunu biliyorsundur herhalde?[signature][hline]Infarctus
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 s,tey, nası yaptın , dosyaları nasıl upload ettiyse öyle upload etcen işte :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya kardes ben mynetten hazıır site yaptım onu ona yönlendirdim.
keyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bunla herhangi bir erisim saglayamazsın yani dosya falan gonderemezsin bu sadece forum acmana saglıyor guzel kardeşim o nedenle sana tripod.lycos.co.uk tavsiye edebilirim ben memnununm[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Yahu bunda yardımcı olucak fln bişey yokki hosting i aldığın siteye girip login olucaksın ordan filemanager e giriceksin upload file ı seçip yaptığın clienti göstericeksin..... Sonrada sitene bi link koyucaksın www.siteninismi.com/clientinismi zati böle yapınca linke tıkladığında download penceresi açılacaktır...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team
Öne çıkan mesajlar