Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ARkadaşımın bir sorusu var. Ben cevap veremedim. İçimizden cevap verecek biri çıkar kesinlikle... De mi? :) Konu:Limit bir a(n) dizisi var bu dizinin alt dizileriyle bir eşitlik veriliyor a(3n)*a(2n-1)+2(n^2)=a(7n-3) gibi a(n) dizisinin limiti nedir diyor. Hepsinin limitinin aynı olacağını düşüneerekten tek bilinmryrnli ikinci dereceden bir denklem çıakrtıyoruz(bilinmeyen limit oluyor) fakat ortaya çıkan limit reel sayı çıkmıyor. Bu ne anlama gelir limiti yok mudur, sonsuz mudur yoksa o reel olmayan sayı mıdır?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Uğraşmadım fazLa ama sonsuz gibi .. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu soru yanlış kandırmışlar seni[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya okul bitti die seviniyodum ne bu $imdi aglamak istiyorum ya nereye gitsem kar$ima cikiyo bu lanet $eyler :|[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin basin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahah şu öss bi bitsin limit,fonksiyon,integral,mayoz mitoz lafını edeni vurucam said: thanatos, 14 June 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Ya okul bitti die seviniyodum ne bu $imdi aglamak istiyorum ya nereye gitsem kar$ima cikiyo bu lanet $eyler :|[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin basin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 limitnin olmadigi anlamina gelir saniyorum. ama kesin konusmiyim, dusunmem gerek biraz daha.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaş not yükseltme sınavına girecek (4 den 5 yapmak için :)) onun için okul biti ama biraz gayret :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 dizi birakin R yi, C(kompleks sayilar kumesi) de tanimli olsa bile limiti olmuyor. cunku bulunan kompleks sayinin reel kismi sonlu bir sabitken imajiner kismi +-i*sonsuz oluyor. uzun sozun kisasi, limiti yok :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: wanderer1985, 14 June 2003 20:20 tarihinde demiş ki: dizi birakin R yi, C(kompleks sayilar kumesi) de tanimli olsa bile limiti olmuyor. cunku bulunan kompleks sayinin reel kismi sonlu bir sabitken imajiner kismi +-i*sonsuz oluyor. uzun sozun kisasi, limiti yok :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Lafı ağzımdan aldın tam da ben diicektim![hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar