JvIaD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Beyler Harpy parti genelde klanlarin lvl 50+ adamlarını lvl 60 a tamamlama partileri haline geldi.Öyleki biz bile (HyM) zaman zaman 3 mage ile gayet rahat parti yapabiliyoruz rouge veya priest lere lvl almak icin. Arkasaşlar lvl 45 olunca hemen girebileceklerini zannediyorlar ama en az lvl 51 e kadar beklemeleri lazm.Olay infernonun açılması değil verebildikleri zarar.Hiç lvl 45 ile lvl 55 in bir olurmu damage miktarları. Tavsiyem ks yapmadan bir klana girmeleri.O kadar yüzsüz insan var ki - ve çoğu da türk ne yazık ki- ks yapıp parti istiyorlar.Gülünç... lvl 56 mage Clan HyM
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 trade block yanlız arena davet ettin mi adam zoooor durumda kalır ne yapceni bilemez kendisinin karşısına hiç görmediği bi yazsı cıkar adam ulan noldum yoksa pelerin mi giydim ben buna bi ok diyim derse hadi yavrum ondan sonra arena :P[signature][hline][b]KO Ares Server - LoRd_MsC - Orc Warrior Lvl 51
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 şu an oyuna girebilen varmı konu dışı biliyorum ama yeni başlık açmakta anlmasız olurdu.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
JvIaD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Oyundayim Ks siz harpi yapioruz :) AmA SORUN var,çıkan giremiyor evet.[signature][hline]llBuYuCull lvl 57 Paper Mage Clan HyM Xi 1/2
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 walla önceden girmiş olanlar oynuyo amma girmek isteyenler giremiyo[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: :::::
Öne çıkan mesajlar