Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item'e nasıl glow ekleriz,bilen varmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emin ol +8 yapmak gerçekten zor +6 yaparsan şanslısın +7 yaparsan çok şanslısın +8 bilemiyorum bana çok zor gibi geliyor hiç normal yollarla(herhangi bir bug kullanmadan)+8 yapmak gerçekten baya bi pahalıya patlar[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Mesaj tarihi:
blessed elemental scrollar var tanesi 3m civarı satılıyordu
onu ekleyince elemental damagesi olur eğer mage isen en çok kullandığın skill msla flame isen flame damgeli olacak glaciersen glacier damageli olacak bölece staffın sayesinde daha iyi damege vereceksin[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Mesaj tarihi:
kullanımıda upgrade gibi itemi koyuyorsun elemental scrollu koyuyorsun sonra belli bir şans ile elemental damgeyi ekliyorsun[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Mesaj tarihi:
şu an oyuna girebilen varmı konu dışı biliyorum ama yeni başlık açmakta anlmasız olurdu.[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL_TR
CLaN :TnT
LvL :6x Blade Master Warior
Mesaj tarihi:
Bende başka bi başlık açmaktansa bura yazim dedim. Masterim FRP'em şu questler için de bi sticky yaparmısın? Eskiden olduğu gibi....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
  • Yeni Oluştur...