xieon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 acklay bone guzel birseydir hele onla bir power hammer yapip 1200 damageli sliceli bisi yapip anti-decayida bastirdin mi kralsin :)) ama sorun acklay bone bulmak acklay bone icin ortalama damage miktari nerdir ve acklayin spawn suresi nedir biraz sorular basit ama ne yapalim her gittigimde kesliyorum ne alaka ise elder bana damage vuramiyo acklay kesiyo ama orda saldiran baska yaratiklarda vardi acaba sorun onlarmi cunku birinden duyduguma gore klinikler ranged olarak vurdugu damage acklaydan daha fazlaymis bilgilendirin beni hade :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 acklay 1 saatti ama tüm spawnların zamanı kısaltıldı 45 dakka oldu diye biliyorum. bide acklay hız veriyo diye biliyorum. gorax dmg veriyo. oyunda bi ws ye sorsan çok daha ayrıntılı bilgi alırsın. (bu arada 8milyon değerindeki anti decay kiti acklay hammere verilir mi?)[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 1200 damage is neden olmasın? ayrıca ackley bone lar damage veriyor.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 valla alomatik deger ona bide bir arkadas vercek belese oda sw beraber kullancaz ayrica o silahla gunde 40 elder kessen 3 premium ciksa cikardin parayi iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 e tabi spawnlar bukadar hizlaninca herkesin elinde prem crystal dolu olunca parasini okadarda cabuk cikaramazsin :) prem crystaller 1 aya kalmaz muhtemelen 100-200k lara düsücek bide su decay kit ciktigi icin kimsenin crystale ihtiyaci kalmicak, crystal cöplügü geliooooo :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben olsam ya BH olurjet packde kullanırım yada CU yu beklerim değersiz birşey sayılmaz çünkü.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dogrusun cu ya 1 ay kaldi bende o sureye jediyim zaten o zaman boyle surunerek devam edim toplayim 30 crystal falan ceklimi koseme saklayim ama anti-decay kitler icin su an crystallerde bug var diyolar ise yaramiyomus faka en kisa surede duzeltilecekmis falan filan starwarsun sitesinde gormustum bu haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 acklay bone ile 1200 damage power hammer olmaz bi kere.Öyle bir power hammer olsa olsa loot tan düşer.Yani expectional dir.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 biz de 900 küsürlük var ph ve speed sliced ackleyden yapılma...%30dmg slice yese 1200 e yakın bi şey olacaktı (1170 falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 acklay venom var bende isteyen varsa bağlantı kursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 exceptional.. en fazla 600 olur acklay bone ile o da zor biraz. Ama benim gibi 2m'ye kıyıp 591 dmgli bi hammeri iyi slicelayarak 5m'ye satabilirsiniz :)) [signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf [Bu mesaj Abandoned tarafından 19 Şubat 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 600 mü?? 900 küsür oldu diyoruz exceptional falan değil baba gibi ws yapımı silahın adını da "axva min slayer" koydu... yalış hatırlamıyosam 400 küsür dmg lık bi bone dan yapılmıştı (millet olamaz böyle bi şey bu exploit falan demişti hatta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bonelar exceptionaldir :)[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar