Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 walla istekli gitmedim ama çok beğendim birçok yerde kopuyosunuz gülmekten.hele o fare mi sincapmı nedir yıktı geçirdi ortalığı[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ama herhalde seslendirmeyi yapan eleman kesin pepelek'e falan girmiş çünkü filmi seyrederken şu miskinin bebeği kucağına alıp bişeyler söylediği yerde aynen Şu HEDEHÖDÖ mamutuna ihtiyacımız kalmıcak dediği yerde ohannaaaaaa dedim hede hödö die bi muhabbet ciddende varmış yani dedim herifler dublajda bile kullanıyorsa bence sözlüğe geçmeli şu hedehödö :D[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Normalde Sid ( şu garip yaratık ) hep kelimeleri ağzında dolandıra dolandıra konuşuyor. Mesela şu kaplana ( adı neydi ya ? ), little tigy wigy ... falan diye başlıyor giydirmeye.. Yani aslında hiçbir şey demiyor. Eh 'hede hödö' de Türkçe'de bir anlam taşımadığından, yüksek ihtimalle bu tur yerlerde 'Hede hödö' demiş adamlar.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 cizgi film güzeldir.. ama hepsi diil :P o ayrı :) hayal gücünü geliştirmek icin daha öte bir sey olamaz.. hem bence filmlere oranla daha mantıklı olabiliolar :P (filmlerde mantık aramamda:P bazen insanın gözüne cok batan sacmalıklarda olmuo diil :]) final fantacy nasildi mükemmel (konusu biraz irencti [daha iyi olabilirdi...] ama olsun :P) ha cocuk olmak konusuna gelince cokta olgun insanlariz yaa heh.. komplexli bi yapıya sahip olmak sux bişi ice age e zaman bulabilsem gidicem ama bi türlü tutturamadım saatini en sonunda divxini cekip öle izlicem nese sonuc olarak cizgi filmler iyidir[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote Elf Kingdom of Crainan (King of Chaos Only One Click :]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar