Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buz Devri ( Ice Age )

CilginAdam

Öne çıkan mesajlar

Ama herhalde seslendirmeyi yapan eleman kesin pepelek'e falan girmiş çünkü filmi seyrederken şu miskinin bebeği kucağına alıp bişeyler söylediği yerde aynen Şu HEDEHÖDÖ mamutuna ihtiyacımız kalmıcak dediği yerde ohannaaaaaa dedim hede hödö die bi muhabbet ciddende varmış yani dedim herifler dublajda bile kullanıyorsa bence sözlüğe geçmeli şu hedehödö :D[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde Sid ( şu garip yaratık ) hep kelimeleri ağzında dolandıra dolandıra konuşuyor.

Mesela şu kaplana ( adı neydi ya ? ), little tigy wigy ... falan diye başlıyor giydirmeye.. Yani aslında hiçbir şey demiyor.

Eh 'hede hödö' de Türkçe'de bir anlam taşımadığından, yüksek ihtimalle bu tur yerlerde 'Hede hödö' demiş adamlar.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Sosyal ağlarda paylaş

cizgi film güzeldir..
ama hepsi diil :P o ayrı :) hayal gücünü geliştirmek icin daha öte bir sey olamaz..
hem bence filmlere oranla daha mantıklı olabiliolar :P (filmlerde mantık aramamda:P bazen insanın gözüne cok batan sacmalıklarda olmuo diil :])
final fantacy nasildi mükemmel (konusu biraz irencti [daha iyi olabilirdi...] ama olsun :P) ha cocuk olmak konusuna gelince cokta olgun insanlariz yaa heh.. komplexli bi yapıya sahip olmak sux bişi
ice age e zaman bulabilsem gidicem ama bi türlü tutturamadım saatini en sonunda divxini cekip öle izlicem
nese sonuc olarak cizgi filmler iyidir[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Negonote
Elf Kingdom of Crainan (King of Chaos Only One Click :])

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...