kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 save ler yok :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 oyunun başında guvertede kapışıp alt kısıma dusup 1-2 adamla kapıstıktan sonra ılerlerken oyundan atıyor ... bu 100mb lik video larla alakalı olayı yaptım ne olabilir ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikacu1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya beyler su gemıyı gectıkten sonra kyıdan dewam edıoruz ya ılerledım brz ıste bı kapı cıktı gecemıorum delı oldum harıtada X ısaretı fln war ne yapıcam..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 secret ending le bitirdim oyunu :) [spo1=spoiler deil sadece rahatsız olmayın]süper sonunda 3. yunda gelebilecek düşmanı görüyoruz.ayriyetten kailena yerine dahaka ile dövüşüyoruz :p [/spo][signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Zikacu1, 16 Ocak 2005 18:12 tarihinde demiş ki: ya beyler su gemıyı gectıkten sonra kyıdan dewam edıoruz ya ılerledım brz ıste bı kapı cıktı gecemıorum delı oldum harıtada X ısaretı fln war ne yapıcam..? kapının yanındaki duvardan tırman ve üstünden atla. benimde gecemedigim bir yer var biraz daha ilerledikten sonra önümüze akrobatik karılardan geliyo ve beni deli ediyolar bir yerde onlardan 4 tane geliyor ve bir türlü geçemedim habire öpücük atıyorlar.bana 1-2 taktik fln verinde bari mutlu edeyim kadınları böylede olmuyor nasıl gececem burayı?s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en fazla 2 tanesini kesebildimde yinede alıyorlar neyse birz daha kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: theKingpin, 16 Ocak 2005 21:52 tarihinde demiş ki: secret ending le bitirdim oyunu :) [spo1=spoiler deil sadece rahatsız olmayın]süper sonunda 3. yunda gelebilecek düşmanı görüyoruz.ayriyetten kailena yerine dahaka ile dövüşüyoruz :p [/spo] bu sona ulasmak icin ne yapılması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oh neyse gectim sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 EMpress i time line a soktuktan sonra ne yapıyorsunuz . Demode Prince karıyı tutup timeline a soktu sonra oyun yeniden başladı ama gidebiliceğim hiç bir yer yok ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 way o sona ulaşmak için life upgrade lerin hepsini almak gerekiyor sonuç olarak bitmedi efsane yenisi gelecek ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ozaman kısaca Pop2 Warrior Within bitti demek oluyo . Hmmm ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Black_Lupin, 21 Ocak 2005 22:53 tarihinde demiş ki: EMpress i time line a soktuktan sonra ne yapıyorsunuz . Demode Prince karıyı tutup timeline a soktu sonra oyun yeniden başladı ama gidebiliceğim hiç bir yer yok ? Evet cevap verebilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bende sand wraith olduktan ve o hayvani karıyla empressın konusmasını gördükten sonra bıraktım bide o kadar yolmu aricam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 I stand alone u soundtrack yaptiklarini ögrenince almaya karar verdigim oyun gaza geldim ama geforce fx 5200 üm var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar