Buri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kuzenimin beş yaşıda bi oğulu var.Bense onbeş yaşındayım.Çocuk her yönüyle aynı benim küçüklüğüm...görünüşü hareketleri düşünceleri söyledikleri...Her hafta sonu bize kalmaya geliyor annesiyle birlikte(annesi ile babası ayrı).Hatta ben bunu yazarken salonda delifişek gibi top oynuyor.Dedim ya çocuk aynı ben.Ama ben on yılda çok değiştim.Şimdi o yanımdayken hareketleri bana çok rahatsız edici geliyor.Ona kızdığım zamansa bana sende öyleydin diyolar.e ben onlara ne diyim... Siz olsanız ne yapardınız...çocuk aynı sizin küçüklüğünüz ama ikide bir siz onun hareketlerine kızıyorsunuz... Komidi gibi...[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike, Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu, Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden, Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden, Önlerindeki gökleri sınırlayarak. Dokuz kişiydiler üç ayın altında, Altında güz alacakaranlığının: Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler Vardılar öykünün kalbine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence sen biraz dü$üncelerini degistir.. kiskanclik gibi bisey olmasin bu ? belki sana benzemesinden hoslanmiyosun.. sonucta aranizda 10 ya$ var ve buna göre biraz daha olgunlukla bakmalisin olaylara..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bence kuzenimi çok severim ama bazen böyle harektlerini uyuz oluyorum tabi ama napican kuzen :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Benimde baha adında bir kuzenim var .8 yaşında firlmamamı firlmama zekimi zeki.Bana cok benziyor dış gorunusu falan.Hatta bir gunu benim kucukluk resmimi babama gosterdik annemle babam ali mi bu dedi o derece. Senin olayına gelince arkadasım bence bu kadar takma.Sonucta kucuk bir cocuk yani 5 yasında dusunsene.Eglenmeye bak git sinir uyuz et atlasın ustune *!bayılıyorum bunu yapınca hehe*[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sende niye kızıyosun cidden sensin o zaten :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar