Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Simdi baslik pek aciklayici olmadi,olay su: layoutu dreamweaver'e gecirdim,ayarlamalari yaptim,hersey cok guzel,fekat: bir sayfadan linkine bastigimizda acilacak bir diger sayfanin explorer boyutlarini 800x600e kitleme islemini nasil yapiyoruz?yapamiyomuyuz yada?[signature][hline]isyankarim ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 onu icin sanirim javascript kullanman gerekiyor, nasil yapilir bilmiyorum ama oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu scripti html kodlarının arasında bir yere ekle bunuda nede kullancaksan div de mi kullancan a href de mi kullancan farketmez onclick="MM_openNews('popup.asp','popup','width=500,height=300,scrollbars=yes')[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 abi beceremedim ben,zira ozde amatoruzde,msnden dadanabilir miyim bi? :)[signature][hline]isyankarim ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strongboy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 javascript kodunu head tagının arasına koyacaksın Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar