Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufooo videosu.. .....manyak bişiy!!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

Abi evrende yanlız değiliz bir çok insan uzaylı ama insan taklidi yapıyor anlıyamadınızmı bunu hala...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

kesin olarak başka gezegenlerde hayat var ya da yok diyecek kadar yeterli bilgiye sahip değiliz. onu demeye çalışıyorum. şu ana kadar uzayda yaşam olduğuna dair tüm bilim adamları tafından kabul edilen kesin bir kanıtımız yok. ha tabii kanıtın yokluğu yokluğun kanıt değildir. kızdığım nokta bir takım şarlatanların çıkıp saçma sapan kanıtlar gösterek, çeşitli komplo teorileri ortaya atarak insanların üstünden para kazanması.

hani tarla şekilleri vardı bir zamanlar. signs(işaretler) adlı mel gibson filmine de konu olmuştu. hah işte bunları yapan adamlar zamanında ortaya çıkıp bakın böyle yaptık şu teknikleri kullandık diye açıklama yapmalarına rağmen, kendilerini ufoloji(ki yok öyle bir şey) profesörü ilan eden bazı şarlatanlar "hayır efendim olmaz bukadar karışık şekilleri insanlar yapamaz" diye karşı çıkmışlardı. neden? adam servet yapmış bunu üzerinden. tabi karşı çıkar.

bu orta çağ avrupasında çok sık görülen kutsal insanları(isa, meryem gibi) görme , cin, şeytan tarafından yoldan çıkarılma hikayelerinin günümüze uyarlanmış versiyonu gibi bir şey.
(carl sagan- karanlık bir dünyada bilimim mum ışığı adlı kitabı okuyun, okutun)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...