KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ne uplaması abi adamlar gazlıyor beni hem sende vidyo yollıcaktın o ne oldu ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben kaçırıldım olum üstümde deney yaptılar[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Abi evrende yanlız değiliz bir çok insan uzaylı ama insan taklidi yapıyor anlıyamadınızmı bunu hala...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yok abi biz o gün geldik yoktun orda :P dümen yapıosun neyse chat meydanında dönüyor genel konussak :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kesin olarak başka gezegenlerde hayat var ya da yok diyecek kadar yeterli bilgiye sahip değiliz. onu demeye çalışıyorum. şu ana kadar uzayda yaşam olduğuna dair tüm bilim adamları tafından kabul edilen kesin bir kanıtımız yok. ha tabii kanıtın yokluğu yokluğun kanıt değildir. kızdığım nokta bir takım şarlatanların çıkıp saçma sapan kanıtlar gösterek, çeşitli komplo teorileri ortaya atarak insanların üstünden para kazanması. hani tarla şekilleri vardı bir zamanlar. signs(işaretler) adlı mel gibson filmine de konu olmuştu. hah işte bunları yapan adamlar zamanında ortaya çıkıp bakın böyle yaptık şu teknikleri kullandık diye açıklama yapmalarına rağmen, kendilerini ufoloji(ki yok öyle bir şey) profesörü ilan eden bazı şarlatanlar "hayır efendim olmaz bukadar karışık şekilleri insanlar yapamaz" diye karşı çıkmışlardı. neden? adam servet yapmış bunu üzerinden. tabi karşı çıkar. bu orta çağ avrupasında çok sık görülen kutsal insanları(isa, meryem gibi) görme , cin, şeytan tarafından yoldan çıkarılma hikayelerinin günümüze uyarlanmış versiyonu gibi bir şey. (carl sagan- karanlık bir dünyada bilimim mum ışığı adlı kitabı okuyun, okutun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 C/p yapmadın dimi lem[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence var c/P[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Bonzi_Buddy, 18 Şubat 2005 19:16 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 18 Şubat 2005 19:11 tarihinde demiş ki: tiklanabilir yapsak ? :D Bide tıklayınca girebilsek :D zupper yaw[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kim ben mi copy paste yapmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 BUNLARIN HEPSİ AMERİKA'NIN OYUNU[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar