SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: swswsw, 19 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Yalan bu ufo felan. kardeşm ne gerçek ozman yalan diyosun ispat et... _____ufo yok ****neden pekiii::: ____allahın işine karışılmaz.......[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Polisi ara sor bakalim adamlar ne diyecek.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ya var kardeşim gittik gördük suan ordan bildiriyoruz ahanda fotoyu koyduk devamı gelecek *! Kulağına fısıldar* *! Aman Jerrmy abi su uzaylı hatunlarla olan fotoları koymada Millet cullanmasın hazır kimse yokken tadını cıkaralım * :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Utanmasaniz uzaylilar bizi kaçirdi Uzaydan internete balaniyoruz diceksiniz. :)[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: The_Guerilla, 19 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki: said: swswsw, 19 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Yalan bu ufo felan. kardeşm ne gerçek ozman yalan diyosun ispat et... _____ufo yok ****neden pekiii::: ____allahın işine karışılmaz....... Peki sen ufonun olduğunu ispat et, biz de sana ufonun olmadığını ispat edelim. Eğer ufo bilinen bir şeyse, demek ki ufo değildir. (Undefined olayı)[signature][hline]Chemical, 18 Şubat 2005 13:57 tarihinde demiş ki: el ile yazarkende büyük ı harfinin yanınada küçük L pek gelmez. ikiside sessiz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: FIRTINA1, 19 Şubat 2005 01:13 tarihinde demiş ki: said: The_Guerilla, 19 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki: said: swswsw, 19 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Yalan bu ufo felan. kardeşm ne gerçek ozman yalan diyosun ispat et... _____ufo yok ****neden pekiii::: ____allahın işine karışılmaz....... Peki sen ufonun olduğunu ispat et, biz de sana ufonun olmadığını ispat edelim. Eğer ufo bilinen bir şeyse, demek ki ufo değildir. (Undefined olayı) kardeşim hiç mi tarih bilgin yok ya!!area 51 bilmiyormusun rosswell olaylarını bilmiyormuuusun..amerika başta olmak üzere devletler uzaylıların varlığını giziliyorlar..daha geçengün fransa hükümetiii ufoların varlığını ispat etti..araştırmaya inanmak..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Afferim insanlar böyle varliklar...[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: swswsw, 19 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Afferim insanlar böyle varliklar... uahuahuah uzaylı olasım geldi öyle bir dedinki :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Net var net arastırın abicim adam Cep Telini vermiş boşunamı ciddiye almasa olmasa manyakmı o kadar dernek kursun arastırma yapsın koskoca siteyi yapsın?[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Acikliyayim, korkmayin arastirdim ben bunlari, roswell mesela, kasabanin ismini duyurmak icin boyle bir soylenti cikmisti, orda da neredeyse insan vucutlu yesil yaratiklar vardi, bunun benim tezime gore tamamen uydurma oldugu kanitlanmistir. Fransa olayini duymadim. Bu bahsettiginiz sitenin kurucusunun da amaci reklamdi, amacina da ulasti. "Uzayli" hikayelerinin hepsi kisisel cikarlar icin yaratildi. Uzaylilar tabii ki var, evrende yalniz olamayiz zaten; ama hic bir extra-terrestrial yaratigin [eger gezegenleri kopyamiz degilse] dunyadaki cok hucreli her hangi bir yaratiga benzeyebilecegine inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ameikanın nevada çölü altındaki uzay araştırma tesislerinide yalanlarsın sen şimdi...adamlar herşeyi biliyolardır..hatta temas haliindeleridr..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Uzayli oldugunu yalanlamiyorum, insana benzer yesil yaratiklarin ucan, araba kadar tekerlekleri isik hizindan hizli kullanip sov yapacaklarina inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bazilari kolpa da bazilari da gercek. O otopsi videosu tamamen kolpa diye biliyorum. O ikiz kulelerdeki olay da bariz kolpa.. Ama arada gercek olanlari da var.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 scifi.com tamamen kolpa. ulan kim firizbi oynarken kamerayla cekim yapar allam, bu amerikalilarin rol yapadigini ses tonlarindan anliyabiliyorsunuz zaten. o ufolu olan, kadin boyle "what is thaaat" o hizla gitmis kari direk heemen "it's over there". lan kadin oyle birsey goruyon "it's over there". boyle seyler kafami bozuyor ya. effectlere bakmayin, ayri ayri sahneleri birlestirmisler, hafiften kamerayi titretmisler bizde gercek saniyoz ana ufolar yicek beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bu video belki kolpa ama ufo olayı gercek .! Bu Uzay aleminde neden yanlız olduğumuzu düşünüyoruz ben onu anlamıyorum .! Kurandada Belirtilmiş 7 kat gök 7 kat yer yaratılmıs bu evrende yanlız deiliz bence .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 heehehhe çok zor gerçek olması.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Elektrikli videonun esprisi ne yani? adamı elektrik çarpmış. Ufoyla ne alakası var?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ufo'lu video bayaa ilginçti.. gerçek olma olasılığı bence de yok.. elektrikli ve böcekli video da ilginçti.. bunların içinden böcekli olan gerçek gibi geldi bana.. sonuç olarak kafam karıştı...[signature][hline]yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 elektrikli vidyo alakasiz ufoylada oda hos.eleman miknatis oluyo milletin saatleri falan ustune yapisiyo (hesapca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 olur böle vakalar[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ufo nedir? Unidentified Flying Object'in kısaltması. yani nedir türkçesi? tanımlanamayan uçan cisim, obje. ama ufo denince akla direk uzaylılar geliyor. yani öyle her gördüğünüz tanımlanamayan uçan şey uzaylı değil. zaten bu uzaylılar bizi ziyaret ediyor yok efendim z-948 gezegeninden gelip benimle iletişim kurdular falan filan hepsi uydurmaca. ufo olayı dünyada endüstri artık milyonlarca dolar dönüyor. amma velakin bu, tüm uzaylı fotoğraflarının videolarının, kaçırılma hikayelerinin uydurmaca olduğu gerçeğini değiştirmiyor. bu arada videoyu izledim de e yuh yani. inanılmaz(!) peh. carl sagan der ki "yıldızlar arası seyahati gerçekleştirebilecek bir teknolojiye sahip bir ırkın her yönden(duygusal ahlaki vs) aşmış olması gereklidir. eğer bu olmazsa o teknolojiyle kendi kendini yok eder" şu an dünyuanın haline bakınca ne demek istediğini anlarsınız.. nedense uzaylılarla konuştuğunu iddia eden insanlar, bilimsel bir konu konuşmazlar uzaylılarla. neymiş 3 milyon ışık yılı uzaktan bize barış ve sevgi getirmek için gelmiş. hadi len denir ancak buna. sen 3 milyon ışık yılı uzaktan gel yalnızca barış sevgi getir. hah hah ha. ha uzayda yaşam vardır belki ama şu an için elimizde bunu gösteren bilimsel kanıtlar yok. (o fotolara videolara gülerim ancak bakın nasıl da gülüyorum heh heh he) uzaylılarla ilişkinin gizli tutulması, hele bu internet, iletişim çağında pek mümkün görünmüyor. kaldı ki uzayda yaşam belirtisi bulan bilim adamlarını susturmaya hiç bir güç yetmeyecektir. ufoların sadece bir aldatmaca olduğuna dair ileri sürülen iddialardan en çok destek bulan ve kanıt içereni; ufoların nasa'nın casus uçakları olduğu iddiasıdır. ortaya atılan ve resmi kanıtlara dayandırılan ufo hikayelerinin büyük bir çoğunun amerika toprakları üzerinde olması gerçekten şüphe uyandırıcı bir olay, bunun yanı sıra. ufo görüldüğü iddia edilen bölgelere baktığımız zaman, bu bölgelerin ya çok büyük yeraltı zenginlikleri içerdiğini yada ülkelerin askeri araştırmalar yaptıkları bölgeler olduğunu görüyoruz. bu konuyla ilgili şaşırtıcı olaylar bununla da kalmıyor. nasa dünyanın en gizli uzay araştırma merkezidir. bu merkeze izinsiz bir kibrit çöpü bile sokulup çıkartılamazken, nasıl oluyor da bu denli gizli bilgiler dışarı sızabiliyor (geçmişe baktığımız zaman atom bombası gibi büyük bir icadının ikinci dünya savaşı'na kadar gizli tutulabildiğini görüyoruz). yetkililer dışarı sızan bilgileri genel olarak yalanlasalar da hep açık bir kapı, kuşku uyandırıcı bir nokta kalmasına da izin veriyorlar. ciddi merciler ufo gündemini neden sürekli sıcak tutmak için çaba gösterir gbi görünüyorlar. ortama sürüldüğü sanılan bu resimler, olayla nasa'nın birebir ilgili olduğunun kanıtları sayılabilir mi? kaynak: http://www.bilimveteknoloji.com/arastirmalar/ufolar.htm (kaynak yazı ufo mith'ine adanmış görünse de yukarıda yaptığımız alıntı üzerinde düşünmeye değer görünüyor) sözlükten adnrew ne yazmış bakın yukarıda... peki bu uzaylı yaratıklar neden insan vücudunun deforme olmuş haline benziyor acaba? sakın bilinç altına gizlenmiş korkularımız olmasın bu? bakalım düzgün argümanlarla gelin tartışalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hoboni de benim demeye çalıştıklarımı anlatmış :) :tebrikz:[signature][hline]Chemical, 18 Şubat 2005 13:57 tarihinde demiş ki: el ile yazarkende büyük ı harfinin yanınada küçük L pek gelmez. ikiside sessiz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hoboni çok güzel söylemiş hakkaten... bir kere bu uzaylılar herşeyden önce neden bu kadar kasıyorlar bize görünmemek için? ikinci olarak da, bu muhabbetler kaç yıllardır yapılıyor be? Bir tane de, tam esaslı su götürmeyecek bir durum olup ispatlanamamış mı ki anlamıyorum.... Bence de uzaylılar vardır. Yani başka gezegenlerde hayat vardır ama dünya ile hiç irtibata geçmemişlerdir. İlkel abicim onlar, biz takarız onlara teknolojide... :D Ha bu arada şu mıknatıs adam olayı çok komikmiş hakkaten... Yani fazlasıyla basit ve amatör bir çalışma :) İlk video gene fena deil de... [Bu mesaj moriteri tarafından 19 Şubat 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya tamam sizce yok ama neden olamaz ya niye yanlızız diye ısrar ediyorsunuz onu anlamıyorum nedendir yani bunu anlıyamadım?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 KAmon Yeter Be abim ne zaman patiye girsen direk bunu upluyon ama yaa :P[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar