Gothic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Harbi Ha Girelim Bu İşte[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Temasçı’ olarak ünlenen Eduard ‘Billy’ Meier , çocukluk yıllarından beri Pleiades’den gelen varlıklarla temas halinde olduğunu iddia ediyor . Ve bu iddiasını destekleyen bir çok kanıtı da var. Meier , 1975-76 yılları arasında NASA ve Amerikan Hava Kuvvetleri’nden uzmanlar tarafından incelenip gerçekliği onaylanmış binin üzerinde renkli ve mükemmel görüntü kalitesinde UFO fotoğrafı çekti. UFO’ların çıkardığı vızıltıya benzer sesleri kaydetti ve Holywood ses mühendislerinin benzer efektleri oluşturmak için gelişmiş bir kayıt stüdyosunun gerektiğini söyledikleri ses efektleri ortaya çıkardı. IBM’in uzman kimyagerleri tarafından üretilmesinin ancak dünyada henüz keşfedilmemiş bir ‘soğuk füzyon’ işlemi sonucu mümkün olabileceği açıklanan metal parçalarını beraberinde getirdi. Ayrıca temasları sırasında yanında bulunan ve parlak uçan cisimlerin gelip gidişine şahit olan 40’ın üzerinde görgü tanığı var.[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 EXAA abi varsa yetenek olanak iyi yaparım diosan hiç kacırma bence Uzay cağındayız paşam :D uahuh[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dosya 5 Mb Ama Cok Kısa[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 1982 yılının Eylül ayında ben henüz 9 yaşındayken küçük bir köprünün inşaatı sırasında babamın yanındaydım. İşimiz bitip taze çimentonun çevreden zarar görmemesi için malzeme getirmek üzere oradan ayrıldığımız sırada birden bire yanımızda bulunan Silvano kulübenin köşesinden koşarak gelip babamı çağırdı ve birinin az önce döktüğümüz çimentonun üzerinde bir ayak izi bıraktığını söyledi. Hemen koşarak oraya gittik ve çimentonun üzerinde 42 santimetre uzunluğunda bir ayak izi gördük. Acaba kimin ayak izleri bunlar?:)[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eray nedemek istiosun yani yapılan görüntü oynamalarından dosya büyükmü işte bir sey daha .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ulan adamlr bizi bi izliyosalar ''sizmiisnzi bizle dalga geçen %/%&/%& die dalarlarmış bize...'' ertesi gün paticikteki laylaylom gençlik uzaylılar tarafından taci edildi..ehiirhiiiiiirihiii[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Amerikanın zaten ufo calısmaları yaptıgını hepimiz biliyoruz Dimiii ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eray geniş kapsamlık kaynak varsa yollasana ![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 varlar abi işte çok rahat giriş çıkıs yapabiliyolar dunyaya sonu ne olcak hiç bilmiyorum vallahi...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Şimdi biraz daha dikkatli izleyince anlıyacaksınız birincisi arkadaş akıl var mantık var o daire o kadar hızlı hareket ediyor adam nereye gittiğini bildiği için tak die çeviriyor kamerayı ufoyla aynı anda çarptıgı ana dikkat ederseniz yada orda bi manevra yapıyor çarpıyormu bilmiyorum ama yukarı çıkar çıkmaz kamerada çıkıyor yani aynı anda hareket ediyor en azından bi ürkme tırsma olur insanda kısa ve net Fake Bunlar fake .... ipnot:Kafiye oldu lan zhuauhauha[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: RedallHoor, 18 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Fake Bunlar fake .... neeyyk[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 U F O İhbar Hattı 0 542- 444 0 200[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Redalhoor okumadan yazmasan yavs ben acıkladım o olayı :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Harbimi pardon yaw :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Numarayı aradım harbiden Haktan abi çıktı !!:) Ule Bu adam harbici ufo delisi ya kırmış kafayı kendi telını vermiş[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 link sorun v2.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: uncla, 19 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki: link sorun v2. yaw çatı çatır çalışııo işte..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dünyanın portlarını kapasak ya da bi firewall falan yapsak o kadar kolay giriş yapamazlar bence. Bütün portlar açık öyle backdoor kullanarak giriyorlar utanmazlar bir de şov yapıyorlar kameralara. Şaka bir yana, yok öyle bişiy. "Uzaylı bedeni" gördükten itibaren inanmamaya başladım böyle şeylere, resmen yeşil insan yapmışlar onları. Sorularım: 1- Neden yeşil? 2- Neden 2 ayaklı 2 kollu bazen antenli, kafaları olan yaratıklar? 3- Neden insan gibi şekillenmişler? Teorilerim: 1- İnsan gibi şekil almalarının ihtimali trilyonda bir, aynı yerçekimi, aynı atmosfer, kısacası dünyanın bir kopyasında yaşamaları gerek aynı şekilde vücuda sahip olmaları için. 2- Eğer ziyaret edecekselerdi ilk önce kendileri gelmeleri yerine, başka canlı/programlanmış cansız varlıkları gönderirlerdi ilk önce, bizim yaptığımız gibi, ki eğer galaksilerarası/ışık hızından hızlı / eşit hızda seyahat edebildiklerine göre bizden kat kat gelişmişler, bunu düşünmüş olmaları gerekirdi. [hline] hepsi benim görüşüm tabi, ister katılır, ister katılmazsınız, eleştirilerinizi bekliyorum...[signature][hline]Chemical, 18 Şubat 2005 13:57 tarihinde demiş ki: el ile yazarkende büyük ı harfinin yanınada küçük L pek gelmez. ikiside sessiz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 pardon nedir seni bu kadar kesin konuştıuran..yoksa sende mi onlarrdan...????[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ve flaş haber Jerrmy ve kamonjuk bu üstün görevi borc bilip yola cıkmaya hazırlanıyorlar hedef göründü yere inmesi bekleniyor .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!www.wildarea.gen.tr[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 19 Şubat 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 19 Şubat 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 19 Şubat 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 offf pardon ya olmadı 1dk[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ulan bi 5 dakka gittık 120 mesaj olmuş. Breh bu ne uzaylı merakı[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yalan bu ufo felan.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar