Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufooo videosu.. .....manyak bişiy!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
EXAA, 18 Şubat 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
euheueh salla ya benimde çekilmiş bir videom var dur gönderem

uzaylı kategorisine mi giryoo!!!şaka maka ya millet!!nedir bu kardşim!!in mi cin mi!!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
said:
EXAA, 18 Şubat 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar İnceledim Ve KEsinlikle Kolpa Olma Olasıgı 0 çıktı be napıcaz lan korkmaya başladım
Abi bencede gercekci cok uzman bişi[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
Flash haber görüntülerini vermelerini istemeyen uzaylılar EXAA yı kacırdı az sonra .! :P[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
KaMoNJuK, 18 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
Flash haber görüntülerini vermelerini istemeyen uzaylılar EXAA yı kacırdı az sonra .! :P

süper ya..amerikadan bush amcam bizzat kendi arayıp tehtit etti galiba..durun belki güsel filmlerler döner...

G:O:R:A 46 ::::MADE IN EXAA[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
ewt Ve bu olaydaki son noktayı buldum bu görüntü kolpa cünkü daha ufo gök delenin arkasından fırlarken karı gideceği yeri gösteriyor adam kamerayı cevirdiği an ufo daha yeni o yöne varıyor adam önce kadının elini cektiği için kadın daha önce hareket ediyor ortam gercek buda montaj olan tamamen ufo ile ilgili hersey .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
kadın eliyle ufonun gideceği yeri gösterio Dikkat edin bak daha ufo fırlamadan o eliyle aha şu tarafa gidio diyo[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
Mesaj tarihi:
kameramanda anında oraya kitlenio Ulan TÜRK ten kacarmı bee .! Türküm gururluyum :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Burada Garip Bir Yerdeyim Etrafta ışıklar vAr...Anaaa Bune Laaannn Kolumda Bir Ameliyat GEçirmişim....Saçlarımda Kesilmiş.....Yatagımda Uyandım...Sanırım Beni Kaçırdılar[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
hauhau şimdide bir dizüstü verdiler bağlantıda 1 tb tir EXAA Gelirken bana dünyadaki bütün parcaları down edip cd ye atsana hade be :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
googla sirius diye arat hemen çıkıyo hakan ın sitesi[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
uzaylımemo@uzaylımemo.mr (mars ) taki üslerine ulaşım için bunu kullanabilirsin JER .![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
Ya abi ben daha önce açcaktım uzaylı topic i ama kilitlenir diye açmamıştım.
Neyse ilgilenenler varsa
www.siriusofo.org
bi bakın bakalım...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
said:
Jerremy, 18 Şubat 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
http://www.siriusufo.org/responder.asp?url=html/dernek/dernek.asp
Denecek söz varmı?

Aha pardon görmemişim...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
şimdi yeni arastırmalara daldık uzaylılar mason mu ? Takiplerimiz devam ediyor :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave

www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
Billy Meier’ın deneyimleri kayda geçen en uzun belgelenmiş temas hikayesini oluşturmaktadır. 1978 baharında, Meier uzaylılarla toplam 105 kez yüzyüze görüşmüştür. Bu temaslar, çok sayıda dikkat çekici ve benzersiz kanıtın ortaya çıkmasını sağlamıştır. Bazı temaslar sırasında, Semjase, Billy’nin tabak biçimindeki uzay aracını uçuş manevraları yaparken fotoğraflamasına izin vermiştir. Billy, ışık gemisi adı verilen bu uzay aracının 2.000’den fazla fotoğrafını çekmiştir. Meier bu uzay araçlarını filme de almış, ayrıca başka güneş sistemlerinden geldiğini söylediği kristaller ve metal örnekleri sunmuştur. Bu metal örnekleri IBM ve bazı NASA yetkilileri tarafından da incelenmiş ve dünyada bulunmayan bazı garip elementler içerdiği tespit edilmiştir.[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
  • Yeni Oluştur...