KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Jerremy, 18 Şubat 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Ufo gerceğini izleyen bilir Binlerce kanıt var hele bazıları montaj olamayacak kadar gercekçi idi Ewt bi tanesinde ormandan asker fln kacırmıslardı hatırlıyorum ahh be simdi oynatmazlarki böyle seyleri[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 peki ne istiyolar bizden koca uzayda bula bula dünyayı bulmuşlar herkes kendi gezegenine be :([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Amerikalıların yaptıkları tamamda bizim turklerin çektiklerine ne demeli Haktan abi bu işin uzmanı Ufo gerceği tekrar yayınlansa gece 4 olsa gene izlerdim[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: KaMoNJuK, 18 Şubat 2005 21:25 tarihinde demiş ki: said: The_Guerilla, 18 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki: ya millet o silah faln değil zaçmalamayın...ufonun arakasından çıkan duman helikopterenden manevra yaptıktan sonra yukarı yükselirken sürekli yakip ediyoo..yane imkansız..ulan orda miroğlu olsa vurudu belki ama.. Ya abi oraya gelene kadar neden duman yok hem ufonun dönerek gittiğini nerden biliosun yuvarlak olması dönmesinimi teşkil edio yoksa bağlantın varda bizemi acıklamıon The_Guerilla yoksa uzaylımı ? :lol: vahiy geldi vahiy..kurcalamayın fazla dönmesinide abi ben 50 defa izledim..hala bi sonuç çıkaramıyoo insan..tartışmaya çok açık bi konu..hade patiler..ya yokmu uzaylı tarafından kaçırılan...abi acaba uzaylılarda film kültürü varmı...G.O.R.A yı izlediseler zıçtık..düşünsene korsan çekim flan :)[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeViN_C Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: fiona, 18 Şubat 2005 21:26 tarihinde demiş ki: peki ne istiyolar bizden koca uzayda bula bula dünyayı bulmuşlar herkes kendi gezegenine be :( Biz Kurcalıyoz elalemin gezegenini biz yaparken iyi oluyo dimi olacağı budur atacak tepeleri görecez günümüzü araclarındaki speed e bakarsan bunlar asmıs bu bide en düşük gelir seviyelisinin aracıdır off bide bunların tikkyleri nasıldır yaa korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: SeViN_C, 18 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: fiona, 18 Şubat 2005 21:26 tarihinde demiş ki: peki ne istiyolar bizden koca uzayda bula bula dünyayı bulmuşlar herkes kendi gezegenine be :( Biz Kurcalıyoz elalemin gezegenini biz yaparken iyi oluyo dimi olacağı budur atacak tepeleri görecez günümüzü araclarındaki speed e bakarsan bunlar asmıs bu bide en düşük gelir seviyelisinin aracıdır off bide bunların tikkyleri nasıldır yaa korkuyorum abi speed nedir yaa!!aşmıssın sen yaa!!!kardeşim koca paragraf türkçe ...''hız'' yazsanaa....hey allahım yaa!!hız=speed koptum yaa!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 oha ya[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeViN_C Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 alışkanlık olmuş ne yani onunda türkçesini bilmeyen varmı ? pardon allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abi konuyu dağıtıosunuz ya bulalım suna hem fikir birşey pls dağıtmayın konuyu speed fln[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: SeViN_C, 18 Şubat 2005 21:33 tarihinde demiş ki: alışkanlık olmuş ne yani onunda türkçesini bilmeyen varmı ? pardon allah allah kızma yaa!!şaka şaka!!da bilip bilmemek önemlii değilde...yane biraz yersiz olmuş..neyse..sen yinede kızmaa!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bunlar uzay Avcısı ?[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kırmızımı mavimi???[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ne o metrix mi ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 helikopterliye inanmadım o kadar yakınından saatte 2784326438297624 km hızla geççek helikopter sarsılmicak bile slow yani...ama ufolara yıllardır inanırım varlıgını savunurum o ayrı...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kolpa olduğu çok belli[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: cintonick, 18 Şubat 2005 21:48 tarihinde demiş ki: helikopterliye inanmadım o kadar yakınından saatte 2784326438297624 km hızla geççek helikopter sarsılmicak bile slow yani...ama ufolara yıllardır inanırım varlıgını savunurum o ayrı... yaf kardeşim adam ole bi artistik geçiyokiiii bütün herkes 10 veriyo yane!!ikiz kulelerden bütün millet alkışlar kurban falan kesmişler..adaklar adamışlar!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar İnceledim Ve KEsinlikle Kolpa Olma Olasıgı 0 çıktı be napıcaz lan korkmaya başladım[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Düşündüğüm gibi çıktı. Duman efekti falan 3ds max'a çok benziyor. Lakin birisi şöyle demiş bunun için: "I'm a 3D animator and can duplicate this video pretty easily with just about any popular 3D program and decent video capture and editing hardware. The only thing I can't duplicate is renting the helicopter for the base shot... :-)"[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abicim benim ingilizcem yok türkçesini alsak acaba ?[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ne gerek varki sen incelememişmiydin?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 onu bunu anlamam bu adamlar ne diye böle uzay mekğiyle gelip teknoloji artisliği yapıyolar..çıkıp gösterin kardeşim kendinizii....ey uzaylılar beni duyuyosanız...gelin anlatın derdinizii kardeşim..adam topluuucam ona göre...yerim lan sizin mekiğinizi...anladık bizden ileridesiniz..bu kadar da ezilmezkin bi millet kardeşim..elim ayğam titriyoo yaa!! :)[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abi sadece duamna baktım oda gerçekki geldi programla ama o yazıyı söylermisin[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kameraman da maşallah refleksler süper. kamera ufodan önce gidiyo :D[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: EXAA, 18 Şubat 2005 21:59 tarihinde demiş ki: abi sadece duamna baktım oda gerçekki geldi programla ama o yazıyı söylermisin yapacağın şey belliii..bi sözlük alıp...türkçeye çevirecen..çalışmaya inanmak..hem sen zaten inceleyip noktayı koymuşun..kasma fazlaa!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 euheueh salla ya benimde çekilmiş bir videom var dur gönderem[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar