shaddack Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arathor serverında tercihen orc- taren - troll veya ingilizcesi kötü olmuyan en az level 15 türk arıyoruz.. Bazı görevler tek kişi halledilemiyeceği için sizede faydası olucağını düşünüyorum.. isteyen arkadaşlar serverda "shaddack" bana ulaşırsa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence yeni guild açmak yerıne var olanlara girmeyi deneyın.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Klanin ismi varmi ben isimsiz klana girmem[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server: Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shaddack Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Orgrimmaroğulları veya Orgrimaroğulları Beyliği.. türk olduğumuz belli olsun.. ya türk klanı çok çok az başkasına girmektense yeni turk klanı açılsa daha iyi olur turklerinde oyunda varlığı bilinmesi açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Turklerin varliginin bilinmesi neden onemli onu anlamadim. Yeni bir futbol takimi kursan Avrupa'da basarilara imza atsan anlarim da neyse senin fikrin saygi duymak lazim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 şaka mı bu? 19-1 frag istemiyosanız gelmem.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bari Orgrimoğulları yapın da anlamlı olsun zira elemanın adı Orgrim Doomhammer. orkça çekilmiş hali onlar :P Durotan - Durotar Orgrim - Orgrimmar Arcane, Ork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 nası yani "orc tauren troll yada ingilizcesi kötü olmayan en az level 15" ? zaten sadece undead kaliyo bunlarin disinda. Bi de bu "ingilizcesi kötü olmayan" class yeni koyuldu galba. ali babanin çiftliği gibi herkez guild açiyo iyiymişs gogo SWG olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shaddack Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaşım yani horde olsun dier kıtada olmasın diyorum ayrıca niye bu kadar muhalefet ettiniz anlamadım görende bi şey var zannedicek.. altı üstü arathor da bi turk klanı kuralım dedik ne var bunda istemiyorsan girme ne heycan yapıyosun ki anlamadım senin olayı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar