screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bugün MDK 2 yi tekrar bitirdim - MDK 1 cd im iflas etmiş :( - bu sefer Kurt yerine Max ile bitirdim ve yine zevk aldım.Böyle başka oyunlar nelerdir ? Tomb Raider demek yasah !!![signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Call Of Duty'den ziyade(!) ek paketini oyna derim sana ilki çok zevkli ama 2.si gerçek bir savaş gibi ve kahramanlık yapamıyosun ama unutma MUTLAKA EK PAKETİNİ DE OYNAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ek paket olsa da Allies askerleri halen hoplayıp zıplayamıyorlar sonuç olarak.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ps2 de jakk2 var pc de aklıma gelmedi şimdi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tam olarak o tür sayılmaz ama oni var çok zevkli bir oyun eski ama, eskimeyecek tarzda grafikleri var bulursan indir oyna[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Oni yi bitirdim üzerine şimdi söylersiniz diye Alice i de en az 2 kez olmak üzere bitirdim Ankara da satan yer olsa alıcam bir daha bitirecem[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mdk nin tadini verebilecek baska bir oyun bilmiyorum ama deli gibi ates etmek soz konusu olunca serious sam guzel bir secim olurdu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 screamer hoş valla ben de mdk hastasıyımdır ilk mdk yi 3 kere bitirdiğimi hatırlıyorum ama mdk 2 çok da güzel değildi sadece 1 kere bitirdim. MDK tadında oyun malesef pc de çok fazla yok. Aklıma gelen sadece slave zero var şu an. Oldukça güzel bir oyundu ama xpde sorun çıkartıyordu sanırım. http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=20 buada da incelemesi var. [Bu mesaj ColdShadow tarafından 20 Şubat 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tyrian al sen ya. indir hatta var mı üstüne bişe?[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tabii ki max payne serisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar