Teddy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hadi uo da felen varya spedd. Karekterin daha hizli hareket etmesini sağliyo...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Abi soldatta ne spped i ya şahsen denedim ordan biliyorum :P soldatta speed olmuyo göçüyo Onun speed dediği serverda lag olmuştur yada adamların pingi çok yükselmiştir öle olunca adamlar bi orda bi burda gözüküo ondandır[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Soldatta speed var hemde kralı var yani. B2B haritasını 10 sn de bir uçtan bir uca geçebilirsin istersen. Bir çok hile var hatta. Kafayı silme, sınırsız bıçak... Neyse geçelim bunları oyunumuza bakalım.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Tjutg, 20 Şubat 2005 01:24 tarihinde demiş ki: Kafayı silme, hangi şerefsiz yapıyo onu eheh...[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sınırsız bıçak olayını geçende bende gördüm çok ilginç, adam seri bıçak atıyodu ama sonra adamı 1-2 el bıçakla kesince oyundan çıktı :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar