ZEALOTeko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Herkese selamlar ; Öncelikle topici dogru yere mi açtım bilmiyorum.Eğer bir yanlışlıık varsa yönetici arkadaşlar kusura bakmasınlar. Arkadaşlar Beşiktaş-portakal internet cafe'de D-Day turnuvası yapılacaktır.Tarih 12 Mart Cumartesi.Kurallar ve Ödüller aşağıdaki gibidir.. Kurallar : 1-Flag okumak yasaktır. 2-Repair yasaktır. 3-Tower defence yalnızca 1 defa yapılabilir. 4-Holy Side'da ki Angeline,Angel,Kimahri ve Warmaster'ı seçmek yasaktır. 5-Hero değiştirmek yasaktır. 6-Rakip oyuncuyla chat veya sözlü olarak muhattap olmak maç boyunca yasaktır. Bu kurallara uymayan klanlar yenilmiş sayılacaktır. 7-Odun ve altın transferinde herhangi bir kısıtlama yoktur. 8-Maçlar Warcraft-Frozen Throne 1.17 versiyon altında, D-Day 17.7 Judgement map'te oynanacaktır. 9-Katılım ücreti klan başına 40 YTL. dir. 10-Her takım 4'er oyuncudan oluşacaktır. Ödüller : Toplanan katılım ücreti ilk 3 sırayı alan klanlar arasında paylaştırılacaktır.Katılım ücretine göre ödülün büyüklüğü belirlenecektir. Para ödülünün yanında ayrıca ilk 3 e giren klanlara ücretsiz kullanım ödülü de verilecektir. 1. Klana 200 saat,2.klana 100 saat ve 3. klana 60 saat ücretsiz kullanım ücreti.Turnuva kayıtları kasada yapılacaktır.Klan tagı ve nickler belirtilecektir.
Karqa__Corte Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Zahuhauha[signature][hline]Karqa Corte Efsane geri döndü... Yenıden aranızdayım Ne Mutlu Türküm diyene iyi dersler arkadaslar
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aksam aksam hıc gulecegım yoktu bu kopardı beni yalnız
preas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bende anlayamadım neresi komik?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom
Öne çıkan mesajlar