ZEALOTeko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Herkese selamlar ; Öncelikle topici dogru yere mi açtım bilmiyorum.Eğer bir yanlışlıık varsa yönetici arkadaşlar kusura bakmasınlar. Arkadaşlar Beşiktaş-portakal internet cafe'de D-Day turnuvası yapılacaktır.Tarih 12 Mart Cumartesi.Kurallar ve Ödüller aşağıdaki gibidir.. Kurallar : 1-Flag okumak yasaktır. 2-Repair yasaktır. 3-Tower defence yalnızca 1 defa yapılabilir. 4-Holy Side'da ki Angeline,Angel,Kimahri ve Warmaster'ı seçmek yasaktır. 5-Hero değiştirmek yasaktır. 6-Rakip oyuncuyla chat veya sözlü olarak muhattap olmak maç boyunca yasaktır. Bu kurallara uymayan klanlar yenilmiş sayılacaktır. 7-Odun ve altın transferinde herhangi bir kısıtlama yoktur. 8-Maçlar Warcraft-Frozen Throne 1.17 versiyon altında, D-Day 17.7 Judgement map'te oynanacaktır. 9-Katılım ücreti klan başına 40 YTL. dir. 10-Her takım 4'er oyuncudan oluşacaktır. Ödüller : Toplanan katılım ücreti ilk 3 sırayı alan klanlar arasında paylaştırılacaktır.Katılım ücretine göre ödülün büyüklüğü belirlenecektir. Para ödülünün yanında ayrıca ilk 3 e giren klanlara ücretsiz kullanım ödülü de verilecektir. 1. Klana 200 saat,2.klana 100 saat ve 3. klana 60 saat ücretsiz kullanım ücreti.Turnuva kayıtları kasada yapılacaktır.Klan tagı ve nickler belirtilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa__Corte Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Zahuhauha[signature][hline]Karqa Corte Efsane geri döndü... Yenıden aranızdayım Ne Mutlu Türküm diyene iyi dersler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aksam aksam hıc gulecegım yoktu bu kopardı beni yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 nedenkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bende anlayamadım neresi komik?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar