Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xygenonda yardım!!!!!


dexter

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bır allahın sevigili kulu varsa yardım istiyıorum.
Level 37 bir mage karakterim var su lightblast scrollu cıkarmaya calısıyorum.level 50 bi archer rogue a 100 tane kestırdım cıkmadı bı turlu.Bı turlu parada kasmaadım.Lutfen bırısı bu konuda yardım cı olsun bana.
Şimdiden teşekkurler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi abyss te de kasmaya ne zaman gıtsem orc dolu oluyo adamlar ne anlıyro orda adam kesmekten anlamadım ne exp alıyor ne para ama yınede sureklı kesıyrolar.
Bu arada Light blast la o 35 lvl buyu ile kac vurabılıyrosun sonra bırı bana su blessedten so edebılırmı kafayı yıyecem.Ne zaman bassam yakıyo.Anlamadım gıttı.Yakmaması ıcın gıdıp mannermı kasmam lazım.
Lutfen yardım edın daha 1 haftadır bu oyudnayım bılgım cok kısıtlı.Ultimayı bırakıp geldim bu oyuna benzer seyler var ama cok eksıklerım var.

Sonra buff scrolu gıbı bırsey varmı cok pahalı olmayan.
Bırde ben yanımda rogue olmadan swift atmanın bır yolu varmı. en cok o ıhtıyacım oluyor.Lutfen yardım edın arkadaslar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Banada yardım edin :) iron bow lagzım bulsam alıcam bulamıyorum.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...