Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iron bow +6/60

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saol kirpi bizde uo fanatiğiydik zamanında belki ondan Hırcınlaşmıştır
ama uslubları nerdeyse hakarete gidicek diye cevap verip konuyu uzatmadım zaten ben buranın en eski üyelerinden biriyim desem herhalde yalan olmaz . ama çok eskiden böyle konuyu başka yönlere çekenler ve tartışmayı bilmiyenler yüzünden senelerdir bu forumlara girmemiştim bu KO oyunu beni o kadar sardıki bildiklerimi veya bildim sandıklarımı paylaşmak için gene dayanamadım döndüm ama sanırım gene uzak durmam gerek .
Mesaj tarihi:
ben bu dandik oyun hakkında fikrimi belirttim sende hemen atladın ne gibi bi cevap vermemi beklerdin?

"ayy teşekkürler asıl dandik olan benim bu oyun kral"

mı diyecektim[signature][hline]Aliko the Animal Tamer
-Paticik UO-
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 19 Şubat 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
100m Cash diyince arkadaslar 100YTL anladılar sanırım.
100m gold cok degil iron+6 icin,ha hemen satılmaz belki,ama iron+6 ım olsa bende 100m den asagı istemem.
Usko forumlarda birisi +7 yi 250m den acmıstı.

Hayır Buzkiprisi Cash diyince "Cash Point" olarak anlam taşır ;) Power-up store dan alışveriş yaptıgımız cash point..[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Massive Healer)
lvl: 5x
Clan: TnT
Mesaj tarihi:
Cash nakit demek abi,adam trink para anlamında söylemis :D
Yani ya nakit para yada 2 mirage dagger
Yani "abi sana 1 mirage+5 vereyim,yanında 30m vereyim onu bana ver plss" falan istemiyor :)
adam A demiş,biri C anlamış biri B anlamış :)

AresMajere eger espriyse ben kazma oluyorum bu durumda :D

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 19 Şubat 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 19 Şubat 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
said:

haa coins ise iyi fiyat tabide

100 ytl diyosa oha yani şahsen ben bölesine dandik bir oyundaki itema 10 ytl bile vermem (ama admin account verceklerse 10 ytl verrim :-P)

çevirelim kazı yanmasın...

said:
undertakeres, 19 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
lamentationdan 5 dakkada 1 iron bide bardish düştü adam nus la +5 yaptı hemen we zengin oldu :)sen bilirsin yani

hangi lementationlardan bahsediyorsun cz mi? eslant mı?
bayaa bi zorladım 2 sindede düşüremedim iron bow fln eger 5 dk da düşüyosa +5 e kadar upg. etmene gerek yok 10-15 dkda çıkartırsın zaten o parayı.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
  • Yeni Oluştur...