Scphelp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar Splitter fiyatını bilen varmı birde nereden temin edebilirim bu aracı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 5 milyona almıştım kötü bişey alcatelinkiler daha pahalı ve kaliteli oluyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 7-8 milyona da vardı yazıcıoglunda[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 çahillimi hoş görün splitter ne?[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Adsl modemin girişine telefon hattını bağlıyorsun, çıkışına da splitter aracılığı ile telefonu bağlıyorsun. Bu sayede telefonununu sorunsuzca kullanabiliyorsun. Ancak splitter takmazsan ne oluyor, splitterin olayı ne, teknolojisi ne? Kaliteli denilenlerle kalitesiz denilenler arasındaki fark nedir? gibi soruların cevaplarını ben de bilmiyorum ve merak ediyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya bende datron adsl modem var içinden splitterda çıktı amma bi sorun mu vardır nedir adsl ye bağlı olduğumuzda ahizeyi kaldırdığımızda cazur cozur ses geliyor. Nedeni splitter mi yoksa başka birşey mi? Nasıl halledilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kenderciğin dediği filtre olmuş splitter gelen hattı modem ve telefon için olmak üzere 2 ye ayırır.Telefonda cızırtı olmasını engelleyen yollardan en iyisidir[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar