Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno vs. Union [1.Bölüm...]


Xeyna_Inferno

Öne çıkan mesajlar

Xeyna Inferno atını gecenin sessizliğinde sürüyordu. Hava açık, hiç bulut yoktu. Gökte parlayan ay Xeyna'nın zırhından yere yansıyordu. Xeyna, zor bir görevi tamamlamış, lordu Karga Inferno'nun istediği büyülü kılıcı Ladonna adındaki kara cübbeli bir büyü kullanıcısını öldürerek ele geçirmişti.

Çok yorgundu ve bir an önce Buc's şehrine varmak istiyordu. Önünde fazla bir mesafesi kalmamıştı. Vesper şehri yakınlarında bulunan Buc's açılan büyülü kapıya çok yaklaşmıştı. Patikadan ilerlerken çalıkların arasından gözüne bir parıltı ilişti. Atından yavaşça inerek kılıcını çekti ve parıltıyı gördüğü yere doğru yavaş yavaş ilerlemeye başladı.

İyice yaklaştığında parıltının bir miğferden geldiğini farketti. Artık tamamen görebiliyordu. Bu bir ceseddi. Üzerinde Kan kırmızısı bir zırh vardı. Uzun saçları miğferin altından omuzlarına ve yere dökülüyordu. Xeyna elini yavaşca uzatarak cesedin miğferini çıkarttı. Hiç kıpırdamadan öylece kalakaldı. Cesedin yüzüne bakıyordu. Tanıdık yüzüne.Cesed kardeşi Tilki Inferno'ya aitti. Miğfer yavaşca elinden kayarak yere, toprak zemine tok bir ses çıkartarak düştü. Ses Xeyna'nın beyninde yankılandı. Gözlerinin acıdığını, gözyaşlarının gözüne battığını ve yanaklarından süzülürken sanki birer lav parcası gibi damlaların yanaklarını yaktığını hissetti.

Kılıcını havaya kaldırarak haykırdı; "Yemin ediyorum kardeşim! Bunu sana yapanları yaşatmayacağım! İntikamını alacağım kardeşim...!" Kardeşinin cesedini özenle kaldırarak atı Black Die'ın yanına taşıdı. Dikkatlice cesedi atın üstüne yerleştirken, kendi kendine bunu yapanlara lanetler yağdırıyordu.Cesesi yerleştirdikten sonra kendiside atının sırtına binerek,atını hızla Buc's a doğru sürmeye başladı.

Xeyna'nın atı Black Die çok sağdık, akıllı ve güçlü bir hayvandı. Çok güçlü bi ırk olan Mustang ırkındandı. Tüyleri kısa, siyah ve parlaktı.Ve doğduğundan beri Xeyna'ile birlikteydi.

Black Die yükü ağır olmasına rağmen sanki rüzgarla yarışıyordu. Hiç zorlanmadan ay ışığı altında şimşek gibi ilerliyordu. Sonunda Büyülü kapı görünmüştü. Xeyna yavaşlaması için atının dizginlerini hafifce çekti. Kapının önüne geldiklerinde Xeyna Büyülü bir kaç söz mırıldandı; "*In Jux Sanet*" ve kapıdan geçerek hana doğru lerlemeye başladı...

1. Bölümün sonu...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno...

[Bu mesaj Xeyna_Inferno tarafından 18 Şubat 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E işte bir hikayenin içine bu şekilde edilir. Fransua
arkadaşımızın gösterdiği gibi... Bak güzel kardeşim. Birincisi ben kimseye reskill çekmedim bu güne kadar ve reskillde yemedim. İkincisi, burada bir hikaye yazdım beyenip beyenmemek sana kalmış ama lütfen bu şekilde saçma sapan yazılar yazacaksan yazdıkların sana kalsın. Tabiki hiç bir zaman uopda teke tek kapısma olmaz guild savaşlarında ama buda bir hikaye farkı burada. Aklıma geldigi gibi yazdım neden böyle saçma sapan eleştirilerde bulunuluyor anlamıyorum. HG de şöyleymişde burda böyle yapmışızda... Allam ya bunu ben sadece kendim yazdım onuda söyliyim. Aklıma geldiği gibi... Bilmem anlatabildimmi?[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hg hala yaşıo mu yaw :) barbarians vardı bizim ben bi onu bilirim :) millet düşük levellı barbarians üyelerini guild ismini görmeden kesiodu sora barbarians olduğunu öğrenci res edip özür diliodu :D hehe saatimiz bile vardı hergün saat 4te cove basıoduk biara ;)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...