Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aksam 9da baslicakmıs Neyse cıkıcakmıs once sonra Versus saat 4e kadar canlı muzik olcakmıs giris 10 milyon bi bira walla Neyse cok iyi cover calan bi grup sırf bronx ses sisteminde dinlemek icin bile gitmeye deyebilir Versus'u dinlemedim bisey diyemicem ama bronx'un hafta sonu grubu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 versus eskiden gripin albüm çıkarmadan gripinle beraber çıkardı ctesi geceleri. solistleri idil'in sesi güzel. fakat daha sonra grup dagıldı.$imdi yeni basçıları ve yeni gitaristleriyle toplandılar ve bu ikinci konserleri olucak.. playlistlerinde Nobody's Wife,Sweet Child O'mine,jolene,somebody told me falan var..degi$tigini sanmam çünkü çok yeni playlistleri. Neyse'yi dinlemedim ama Versus iyidir.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar