Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev sineması

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bizim Salonda Duran Ev Sinema Sistemini Aldım Pc ye Bagladım Ayarladım Subwooferden Ama Sesler çok boğuk çıkıyor Şöyle Bir TEmiz Alamıyorum Şarkıalr Flan Anlaşılmıyor Her YErini KArıştırdım Bi Yardımcı Olursanız...[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok Hoperlordan değil bence ama bilgisayrın eski o dandik 2 tane hoparlör ü vrdı onalr bile daha iyiydi ama kırılnca buna geçtim Bundada Çok boguk ses[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EXAA, 19 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bizim Salonda Duran Ev Sinema Sistemini Aldım Pc ye Bagladım Ayarladım Subwooferden Ama Sesler çok boğuk çıkıyor Şöyle Bir TEmiz Alamıyorum Şarkıalr Flan Anlaşılmıyor Her YErini KArıştırdım Bi Yardımcı Olursanız...

bence ya ses kartınla ilgilidir yani ne bilim sitem 5+1 ise ses kartın desteklemiyodur yada bit'i filan düşüktür yada bidaha denerken bilgisayarının equalizer ından ayarlamayı dene belkide ya bilgisayarın çıkışı çok yüksektir kolonlar yetersizdir dicem ama ew sinema sistemiyse saçma olur böle bişey... :) sistemi aldınız yere bi tel açıp sor istersen onlarda bilirler[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen sinema sistemini bilgisayara bağlarsan öle olur tabi :)

Iyyy *!kaçar*[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

:) Tavsiyem o oyunla Undying oyna çok zevkli olur[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...