Zed Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 elimde yaklaşık 300 tane bright green snake plant seed var. yerim olmadığı için hepsini satmak istiyorum. ama fiyatı hakkında bi bilgim yok. ne kadar eder bunlar?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ben yaklaşık 3 hafta kadar önce tanesini 750gp'den almıştım. artık kendim üretiyorum ve en son piyasasını o yüzden bilemiyorum :) ama stratics'in gardening forumları işe yarayabilir bu konuda sanırım. güncel fiyatları sorarsanız söylerler[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 pardon, ben green thorne fiyatını söyledim, fakat sen bright green snake plant seed fiyatını sormuşsun, onu hiç bilemiyorum. gerçi gardening forumları o konuda da işe yarayacaktır :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aradım ve buldum neyse :) soruma geliyim bu green thornlar sadece yeşil snake planlardenmi alnır? nasil alınır? bir bitkiden normal tohum aldığımız şekilde mi alınır yoksa başka yolu varmı? Peki başka renk snake plantlerdan çıkma ihtimali varmı? Straticsde detayları bulamadım burda soruyum dedim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar