Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeraltı Sanatçıları

moon_take85

Öne çıkan mesajlar

Bu adamları tam anlamadım ama yaptıkları şeyler hoşuma gidiyor...
Kadiköy kadife sokakta bahar da sokak sergisi yapacaklar.
Zaten hepsi Kadıköyün eski çocuklarından... Hepsini bir yerden gözüm ısırıyor..
Vural var (syadını bilmiyorum)bir ara kadıköy Karakelebek sanat atölyesinde sergisi vardı Kurban konulu... Barlar sokağında takılanlar bilir ya ben hep görüyordum onu... Esmer uzun boylu saçları kısa ama arkadan up uzun bir kuyruk var top sakala benzer bir sakalı vardı en son... Kadıköydeki herkes görmüştür onları kesin... Ben kim ulan bunlar diyordum...
Sonra Teacher pub Da tanıştım Vuralla. Eğlenceli bir adam ya...
Özgürlük isteyen insanı tavuğa benzetiyor... Kanatları var ama uzun mesafe uçamayacağını bile bile atlıyor her yerden...
Sosyal ağlarda paylaş

Onları bnde bliyorm.
Aslında ne yaptıklrını değl bahsettiğin çocuğu
Vuralı hep görüyorum okul çıkışları eve gitmeden hint çayına gideriz barlar sokağında...
genelde orada...
Sanatçılar hep karizmamı olacaklar yaaa...
espirili biri olduğu belli oturduğu masadakileri kopartıyor biz iki yan masada oturduğumuz halde kopuyoruz...
Karizmatik sempatik bir çocuk gibi duruyordu şimdi tanışmaya kalksam burnu havadadır sanatçı tribindedir...
Sosyal ağlarda paylaş

Olay kopmuş ya...
Benim bahsetmek istediğim vural değil. Yeraltı santçıları diye bilinen bu grup. Tanıştığım için ondan bahsettim... Ve daha önceden haberim yoktu böyle birşeyden internet sayfalarını kendileri hazırlama aşamlarındaymış. Grupta grafikerler fotoğraf santçıları müzisyenler filan var... tek tanıştığım o olduğu için ondan bahsettim. tabi Autovox olayı biraz farklı boyutlara taşımış. Arada bende kaynamıyım.
Çalışmalarına gelince;
Mevcut sanatı belirleyen kişi ve kuruluşları tanımadan sokaklarda herkes için sanat yapmak.
Sokakta asfaltı resimler çizmek...
Bina duvarlarına fotoğrafları asmak...
Falan filan bir ton şeyden bahsetti aklımda değiller...
Bu topluluktaki adamların çoğunun zaten güzel sanatlar ya da konservatuar mezunu olduğunu yurt dışıyla bağlantılı bu işleri yaptıklarını kendisininde eylül ayıda viyana sanat akademisine gideceğini iç mimarlık okuduğunu öğrendim...
Söz veriyorum sizin için bir daha gördüğümde uzun uzuz soracağım neler yaptıklarını yapacaklarını...
Bilen vardır diye yazıymıştım... Öğrenip anlatmak bana düştü...
Bir an alkollüyken kandırıldığımı düşündüm...
thenewarttr.(com) uzantısını hatırlamıyorum öğerince yazacağım yada arayın bulun...

[Bu mesaj moon_take85 tarafından 19 Şubat 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj moon_take85 tarafından 19 Şubat 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj moon_take85 tarafından 19 Şubat 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj moon_take85 tarafından 19 Şubat 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...